Rondleiding Volendam

De leukste rondleidingen door Volendam met een gids

Bekijk rondleidingen Volendam
De leukste rondleiding Volendam met gids
200+ tours en rondleidingen
Dagje uit arrangementen
rondleiding specialist
rondleidingen op maat

Rondleiding Volendam met gids

Rondleiding door Volendam? Of rondleiding met gids? Onze gezellige en deskundige gids laat je de mooiste plekjes zien van het bekendste dorp van Nederland. Zo mis je niets en ontdek je alle bezienswaardigheden op en rondom de Volendammer dijk. Met onze gids bezichtig je onder andere de haven, het stolphoevekerkje en de vissershuisjes in het Doolhof. Wil je een rondleiding combineren met andere leuke activiteiten, zoals een rondleiding in de palingrokerij, foto in klederdracht of boottocht naar Marken? Boek dan een arrangement. Bij Uitjes Volendam vind je de meest uiteenlopende rondleidingen, tours en arrangementen, die garant staan voor een onvergetelijk dagje Volendam. Vraag eenvoudig een offerte aan of boek direct. Alle rondleidingen zijn 7 dagen per week beschikbaar. Liever een rondleiding op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte. Welke rondleiding of tour vind jij het leukste?

Lees meer

252 activiteiten gevonden Filter resetten
Rondleiding door Volendam & Ik hou van Holland Quiz Diner

Rondleiding door Volendam & Ik hou van Holland Quiz Diner

Ontdek eerst met gids de mooiste plekjes van Volendam. Beleef daarna een onvergetelijk Ik Hou Van Holland Quiz Diner.

Vanaf 15 pers
Duur 4,25 uur
52,00 p.p.
Lees verder
Rondleiding Volendam met gids & Escape Diner

Rondleiding Volendam met gids & Escape Diner

Ontdek de leukste bezienswaardigheden van Volendam & Kraak de kluiscode tijdens een smaakvol én spannend Escape Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 3,5 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding & Ik Hou van Volendam Quiz Diner

Rondleiding & Ik Hou van Volendam Quiz Diner

Combineer een boeiende rondleiding met een smaakvol én spannend Ik Hou van Volendam Quiz Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding met gids & Top 2000 Quiz Diner

Rondleiding met gids & Top 2000 Quiz Diner

Ontdek met gids in klederdracht de leukste bezienswaardigheden. Beleef daarna een onvergetelijk Top 2000 Quiz Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Escape Game: Kraak de kluis

Dagarrangement Escape Game: Kraak de kluis

Een leuk en origineel uitje in Volendam inclusief escape game, puzzeltocht, foto in kostuum en diner.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
65,00 p.p.
Lees verder
Aan de Volendamse Haven Hotelarrangement

Aan de Volendamse Haven Hotelarrangement

Geniet van een dagje Volendam inclusief overnachting, lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
145,00 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 Dag Hotelarrangement

Volendam Marken in 1 Dag Hotelarrangement

Geheel verzorgd weekendje inclusief overnachting, koffie/thee met gebak, retour ticket Marken, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
139,50 p.p.
Lees verder
Escaperoom Hotelarrangement

Escaperoom Hotelarrangement

Geniet samen van een weekendje inclusief overnachting, escaperoom, foto in klederdracht, puzzeltocht de geheimen en diner.

Vanaf 4 pers
152,50 p.p.
Lees verder
De Geheimen van Volendam en Marken Hotelarrangement

De Geheimen van Volendam en Marken Hotelarrangement

Geniet van een weekendje in Volendam & Marken. Inclusief overnachting in Volendam, ontvangst met koffie/thee en gebak, boottocht, puzzeltocht Volendam en Marken en diner.

Vanaf 4 pers
145,00 p.p.
Lees verder
Mooi Volendam Hotelarrangement

Mooi Volendam Hotelarrangement

Een uitje inclusief overnachting? Boek dit verrassende hotelarrangement inclusief overnachting, Volendam Belevenis, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
135,00 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Rondleiding & Foto in Volendamse klederdracht

Jullie maken een foto in Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

Rondleiding Mooi Volendam

Rondleiding & Boottocht naar Marken 

Jullie gaan aan boord van een comfortabele rondvaartboot. Vanuit de haven van Volendam vaart de boot in 30 minuten naar de haven van Marken. Tijd om het voormalige eiland Marken te verkennen. Onze verkenningstocht leidt je langs alle bezienswaardigheden en geeft informatie. Zo wandel je langs de smalle straatjes met fleurig geschilderde huizen op palen, de oude hervormde kerk en natuurlijk de wereldberoemde souvenirswinkel van Sijtje Boes.

Volendam Tour & Rondleiding Palingrokerij

Wil je weten hoe paling wordt gevangen, verwerkt en gerookt? Dan is de rondleiding door de Palingrokerij écht iets voor jou. Wij heten jullie van harte welkom in de Palingrokerij van Volendam. Maar liefst 6 generaties Smit (Bokkum) roken hier al meer dan 150 jaar diverse vissoorten. Stap binnen in de wereld van de palingroker. Hij neemt jullie mee naar zijn authentieke palingrokerij. Ruiken jullie de geur van versgerookte paling al? Nog even geduld.. Hij verrast jullie eerst met leuke verhalen en beeldfragmenten over het vangen, verwerken en roken van de paling. 

Rondleiding & Bezoek Palingsound Museum

Iedereen kent de muziek uit Volendam: De Palingsound. En iedereen kent de artiesten en bands die de muziek uit Volendam wereldberoemd hebben gemaakt: De Cats, BZN, Jan Smit, Nick & Simon en de 3js. Het succes van de Palingsound begon eind jaren zestig met de hits van de Cats: 'Lea, 'One Way Wind' en 'Why'. Enkele jaren later brak BZN definitief door met 'Mon Amour'. Daarna scoorde de band hit naar hit en werd de Band Zonder Naam uteindelijk de meest succesvolle band uit de TOP40 met maar liefst 55 hitnoteringen. In 1997 werd Jan Smit een nationale held met het lied 'Ik zing dit lied voor jou alleen'. Met dit lied bereikte hij al in de eerste week een nummer-1 positie. Dat was een Nederlandstalige artiest tot dan nog nooit gelukt. In het Palingsound Museum krijg je een uniek beeld van de geschiedenis van de Palingsound!

Rondleiding op maat

Uitjes Volendam is specialist in het samenstellen van een rondleiding op maat. Wil je een rondleiding combineren met een rondleiding in de palingrokerij, foto in klederdracht of een boottocht naar Marken? Prima! Wil je een rondleiding combineren met een escape room, quiz of zeiltocht. Ook prima! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur sturen we je een vrijblijvende offerte voor een rondleiding door Volendam.

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoeveel kost een rondleiding door Volendam?

Een rondleiding door Volendam is mogelijk vanaf € 7,00 p.p. Groepen met meer dan 20 deelnemers bieden we groepskorting. Vraag dan een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een vrijblijvende offerte. 

Kan je een rondleiding combineren met andere activiteiten?

Ja, je kan een rondleiding eenvoudig combineren met andere activiteiten zoals een rondleiding door de palingrokerij, een boottocht naar Marken, een foto in klederdracht of een escape room. Op onze website vind je veel arrangementen in combinatie met een rondleiding.

Hoe lang duurt een rondleiding?

Een rondleiding duurt een uur. Maar het is mogelijk om een langere rondleiding te boeken. Geef je wensen aan in het aanvraag- of reserveringsformulier.

Vanaf hoeveel personen kan je een rondleiding boeken?

Je kunt een rondleiding boeken vanaf 6 personen. Wil je met een kleinere groep Volendam ontdekken? Vraag hiervoor een offerte aan.