E-bike tour van Volendam naar Marken

9,8 zeer goed
E-bike tour van Volendam naar Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Huur een e-bike en ontdek méér van Volendam en Marken. 

Stap op de e-bike en ontdek méér van Volendam en Marken! Bij aankomst staan de e-bikes voor je klaar. Voordat je vertrekt, geven we een korte uitleg over hoe de e-bike werkt. Het is simpel: druk op de knop en kies je gewenste ondersteuningsniveau. Zo bepaal je zelf hoe snel je door de omgeving wilt rijden. Stel het zadel op de juiste hoogte in en bekijk de routes naar Marken. Nu ben je klaar om te gaan! Vertrekkend vanuit Volendam, fiets je door Katwoude richting Monnickendam. Onderweg passeer je de Kathammer windmolen. Even stoppen voor een foto? Natuurlijk! Na een prachtige tocht langs het polderlandschap van Waterland, bereik je Monnickendam. Deze stad heeft een historische binnenstad met een schitterende binnenhaven. Vervolgens rijd je via de zeedijk naar Marken. Marken staat bekend om zijn kleurrijke huisjes, Sijtje Boes en de iconische vuurtoren, ook wel bekend als het 'Paard van Marken'. Dankzij de e-bike bereik je deze plek moeiteloos. Heb je alles op Marken verkend? Dan is het tijd om de haven van Marken te ontdekken.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Eveline Leautaud 29-04-2024
Nita de Wild, VE systems 28-10-2023

Wij hebben een geweldig weekend gehad. Dank voor jullie goede zorgen en advies,

Nicole Rekers 10-08-2023
Petra Senhorst 06-04-2023

Wat een vriendelijke ontvangst! Echt heel leuk gehad. Top!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Eveline Leautaud 29-04-2024
Nita de Wild, VE systems 28-10-2023

Wij hebben een geweldig weekend gehad. Dank voor jullie goede zorgen en advies,

Nicole Rekers 10-08-2023
Petra Senhorst 06-04-2023

Wat een vriendelijke ontvangst! Echt heel leuk gehad. Top!