Vriendinnenuitje Volendam

De leukste activiteiten en arrangementen voor een uitje of vriendinnendag

Bekijk vriendinnen uitjes
Het leukste vriendinnenuitje in Volendam
Voordelige activiteiten & arrangementen
250 leuke vriendinnen uitjes
15 jaar vriendinnenuitjes specialist
Vriendinnendag en vriendinnenweekend op maat

Vriendinnenuitje Volendam

Vriendinnenuitje Volendam? In Volendam kan je met vriendinnen (of meiden) een te gek dagje uit beleven. Een ding staat vast: met onze uitjes bezorg je je vriendinnengroep een onvergetelijke dag. Maar wat kan je hier allemaal met je vriendinnen doen? Onze activiteiten bieden wij aan in verschillende thema's zoals: boottocht, rondleiding, escape roomquiz, puzzeltocht, workshop of arrangement. Vind je het leuk om een puzzeltocht te doen? Kies dan voor Puzzeltocht de Geheimen van Volendam, een steptocht of een andere puzzeltocht. Wil je een gedeelte van de dag op het water doorbrengen? Dan is waarschijnlijk een boottocht of vaararrangement een passende activiteit. Wil je lekker gek doen en losgaan? Dan zal het Crazy Volendam arrangement of de Volendamse Avond  jullie zeker aanspreken. Bekijk het ruime aanbod van Uitjes Volendam en laat je inspireren door onze tips en ideeën. En je zult zien: Wij zijn dé uitjes specialist voor de leukste vriendinnenuitjes in Volendam. Welk vriendinnenuitje kies jij?

Lees meer

254 activiteiten gevonden Filter resetten
Haven Arrangement Volendam

Haven Arrangement Volendam

Beleef een compleet verzorgd uitje inclusief lunch, puzzeltocht door Volendam, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,3 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Volendam Puzzeltocht: De Geheimen van Volendam

Volendam Puzzeltocht: De Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam tijdens verrassende puzzeltocht door Volendam. Inclusief een drankje.

Vanaf 2 pers
Duur 2 uur
9,2 zeer goed
15,00
9,50 p.p.
Lees verder
Crazy 88 Volendam

Crazy 88 Volendam

Welk team scoort de meeste punten bij hilarische opdrachten op de dijk.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
9,6 zeer goed
29,50
17,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken Arrangement

Volendam Marken Arrangement

Leuk dagje uit met koffie en gebak, bezoek Marken, havenlunch, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en foto in klederdracht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
9,2 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Escape Room Arrangement met diner

Escape Room Arrangement met diner

Een leuk en origineel vriendinnenuitje inclusief escape room, foto in klederdracht, puzzeltocht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,2 zeer goed
69,50
65,00 p.p.
Lees verder
Foto in Volendams kostuum

Foto in Volendams kostuum

Maak een unieke foto in Volendamse klederdracht.

Vanaf 2 pers
Duur 0,5 uur
9,4 zeer goed
10,00
8,00 p.p.
Lees verder
Kraak de Kluis

Kraak de Kluis

Welk team kraakt als eerste de kluis en gaat er met de winst vandoor?

Vanaf 10 pers
Duur 1 uur
9,5 zeer goed
19,50 p.p.
Lees verder
Volendamse Avond Arrangement

Volendamse Avond Arrangement

Beleef een onvergetelijke avond inclusief foto, diner en kroegentocht door Volendam.

Vanaf 4 pers
Duur 5,5 uur
9,5 zeer goed
55,00 p.p.
Lees verder
Volendamse Inburgeringscursus

Volendamse Inburgeringscursus

Word een echte Volendamse! Voldoen jullie aan de inburgeringseisen?

Vanaf 8 pers
Duur 2 uur
9,2 zeer goed
29,50 p.p.
Lees verder
De Volendam Escape

De Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
9,4 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Voordelige activiteiten en arrangementen in Volendam

Volendam is ideaal voor een voordelig vriendinnen uitje. Volendam kent nu eenmaal gunstige horecaprijzen. De prijzen liggen veel lager dan in de grote stad. Je kunt hier dus met hetzelfde budget meer dingen doen. Wil je met je budget veel verschillende activiteiten boeken? Kies dan voor een arrangement. Hierbij boek je meerdere activiteiten in één programma. Dat is goedkoper, dan wanneer je activiteiten los boekt. Een bijkomend voordeel is dat je vriendinnenuitje in één keer goed geregeld is. Een dagje zorgeloos genieten. Dat hebben jullie toch wel verdiend?

Enkele voordelige vriendinnenuitjes:

Bekijk meer voordelige voordelige vriendinnenuitjes in Volendam 

Actief vriendinnenuitje: Beleef een actieve vriendinnendag 

Wil je met vriendinnen een actieve dag beleven? Dat kan ook in Volendam. Een voorbeeld van een actieve dag, is een fietstocht van Volendam naar Marken. Hierbij verken je met een e-bike de mooiste plekjes van Volendam en Marken. Of wat denk je van een steptocht door Volendam? Steppen is niet alleen lekker actief, maar ook nog eens leuk. Hoe vaak heb jij al met vriendinnen gestept? Waarschijnlijk niet vaak. Ook kan je kiezen voor Archery Tag. Dit is een originele combinatie van trefbal en paintbal. Kortom: ook voor actieve uitjes kom je naar Volendam.

Workshops in Volendam voor meiden

Een workshop is een originele invulling van een deel van je dagje uit. Denk bijvoorbeeld aan een workshop klompen schilderen, cocktails shaken of een workshop Volendams dialect. Bij Uitjes Volendam vind je originele workshops, waarmee je de vriendinnengroep blij maakt. Een workshop is ook leuk te combineren met andere activiteiten. Zo combineer je een workshop cocktail shaken eenvoudig met een diner en kroegentocht. Bij Uitjes Volendam kan je sowieso elke activiteit met andere activiteiten combineren. Zo boek je altijd het ideale vriendinnenuitje in Volendam. Organiseren jullie dit jaar een uitje met workshop? Of ziet jullie vriendinnenuitje er dit jaar heel anders uit? Aan jullie de keuze.

Workshop Volendams praten: sok bedakke!

Leer Volendams praten als een echte 'Volledamse'. Volendammers hebben een eigen taal met bijzondere woorden en uitdrukkingen. Onze workshop Volendams praten leert jullie de beginselen van de Volendamse taal. Aan de hand van verschillende oefeningen krijg je steeds meer inzicht in het toch wel lastig uit te spreken dialect. De volgende onderdelen komen aan de orde: Het ontstaan van het dialect, Volendamse uitdrukkingen, oefeningen met Volendamse kermisliedjes en een Volendams gesprek. Tenslotte zal onze begeleider alle geslaagden belonen met het officiële diploma. Inclusief een drankje.

Cocktails shaken - Shake it dames

Maak cocktails met de vrouwen tijdens de Cocktail Workshop in Volendam. Wij heten jullie welkom en serveren een smakelijke welkomstborrel. Zo, dat is nog eens een goede start van de middag! De trainer vertelt eerst over de geschiedenis van de cocktail. Daarna legt hij de handelingen uit: shaken, blenden, stirren en het maken van garnering. En dan krijgen jullie natuurlijk het geheim te horen hoe je de lekkerste cocktail maakt. Door de ambiance van de bar, de heerlijke cocktails en de muziek zit de sfeer er goed in. De workshop is een gezellig en leerzaam samenzijn en geschikt als bedrijfsuijte, vrijgezellenfeest of vrienduitje. Aan het einde van deze workhop heeft iedereen geoefend en gaat met de kennis aan de slag. Wij dagen jullie uit om een eigen cocktail te maken. De beste cocktail wint een prijs!

Workshop klompen schilderen - wie maakt de mooiste creatie?

Bij de start van de Workshop klompen schilderen ontvangen alle vriendinnen een houten klomp (of twee kleine houten klompjes). Dan gaat iedereen van start om deze klomp zo mooi en origineel mogelijk te beschilderen. Iedereen zal versteld staan van zijn of haar eigen creativiteit! Natuurlijk neem je na afloop de prachtig beschilderde klomp mee naar huis. Deze creatie is een bijzonder aandenken aan jullie dagje Volendam en is bovendien een unieke decoratie in huis of tuin.

Workshop Boerenkaas maken - Maak je eigen kaas

Wij heten jullie vriendinnengroep van harte welkom bij de Workshop Boerenkaas maken. We serveren een kopje koffie of thee en starten met de introductie over de boerenkaas. Hier vertellen wij onder andere over hoe wij boerenkaas maken. Na de introductie gaan jullie zelf aan de slag. Onder begeleiding maken jullie in tweetallen een eigen boerenkaas. Wanneer de kaasjes onder de pers staan, is het tijd voor een rondleiding door de kaasboerderij en klompenmakerij. Tijdens deze rondleiding proef je verschillende kaassoorten, een heerlijk vruchtenwijntje en typische Hollandse koekjes. Na de rondleiding halen we de jonge kaasjes onder de pers vandaan. Deze krijgen dan nog een kleine behandeling voor je ze meeneemt naar huis. Thuis moet je jouw eigen gemaakte kaasje dagelijks draaien en de kleine behandeling een aantal keer herhalen. Na minimaal twee weken geniet je van het eigengemaakte kaasje. Smullen maar. Hoe langer je het kaasje bewaart, des te meer smaak deze krijgt. 

Bekijk alle workshops in Volendam

Vriendinnenuitje Volendam met 2 personen

Ook een vriendinnenuitje met 2 personen is mogelijk bij Uitjes Volendam. Op onze website vind je veel leuke activiteiten en arrangementen voor 2 personen. Wat denk je van het E chopper arrangement of Volendam Marken in 1 Dag? Samen met je vriendin verken je de mooiste plekjes van Volendam en Marken. Je bezoekt gezellige eetcafés en kletst gezellig bij. Zo creëer je een onvergetelijk dag waarbij je verschillende activiteiten op één dag onderneemt. Natuurlijk is een foto in klederdracht bij deze uitjes inbegrepen. Jaren later pak je die foto er weer bij. Reken maar dat je in gedachten weer even terug gaat naar die leuke vriendinnendag in Volendam. Leuk toch?

Zingen met de meiden: Laat je stem horen in Volendams café

Volendam en zingen (en muziek) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat komt natuurlijk omdat in Volendam veel bekende artiesten wonen: Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer, Anny Schilder, Jan Dulles en Piet Veerman. Jullie kunnen met vriendinnen in hun voetsporen treden en een muzikaal uitje organiseren. Wat denk je van een CD opnemen of karaoke zingen? Of zing samen met een Volendamse zangeres de leukste Hollandse en Volendamse krakers tijdens de Sing a long Volendam. Deze muzikale activiteiten zijn weer prima te combineren met andere feestelijke activiteiten, zoals een foto in klederdracht, diner en kroegentocht. Of beter gezegd: De Volendamse Avond.

Ideeën voor vriendinnenuitje in Volendam bij slecht weer

Uitjes Volendam heeft ook voor dagen met regenachtig weer een leuk en verrassend aanbod. Originele binnen activiteiten zijn bijvoorbeeld een escape room, een workshop cocktail shaken, een Holland Quiz of een Kraak de Kluis Spel. Dus je hoeft je zeker niet te vervelen op een regenachtige dag in Volendam. De ervaring leert echter ook dat het nooit de hele dag regent. Zorg ervoor dat je dagje uit een combinatie is van binnen- en buitenactiviteiten. De buitenactiviteiten doe je dan gewoon als het niet regent. En je zult zien, dat je genoeg tijd hebt om buiten door te brengen. Zelfs al vertelt de weerman een ander verhaal.

Vriendinnenuitje Volendam inclusief overnachting

Wil je lekker met je vriendinnen in Volendam overnachten? Leuk idee! Je kunt al onze vriendinnenuitjes combineren met een overnachting in hotel, B & B of bungalowhuisje. Bij een overnachting hoef je dus niet naar huis te rijden. Maar je kunt op de volgende dag ook nog samen een leuke activiteit doen. Dat hoeft natuurlijk niet vroeg in de morgen. Maar als jullie een beetje uitgeslapen zijn. Dus heb je de eerste dag geen tijd voor een bepaalde activiteit, dan past die misschien wel perfect in de planning van de tweede dag. Geef bij je offerte-aanvraag of reservering bij ‘bijzonderheden’ aan dat je interesse hebt in een overnachting. Dan helpen we je bij het samenstellen van je vriendinnenuitje met overnachting.

Weekendje weg met vriendinnen

Ben je liever een compleet weekendje weg met vriendinnen? Dan is een overnachting in een bungalowhuisje vaak de voordeligste optie. In Volendam heb je meerdere parken met uitstekende vakantiehuisjes.

  • Roompot Marinapark
  • Landal Green parcs
  • Europarcs De Poort van Amsterdam

Maar je kunt natuurlijk ook twee overnachtingen boeken in een hotel.

Volendam is een klein dorp. Dus plan je activiteiten goed. Wat ga je doen op de dag van aankomst? En wat op de dagen erna? Bij Uitjes Volendam regel je snel, eenvoudig en voordelig al je activiteiten voor jullie weekendje weg. Vraag offertes aan voor activiteiten en arrangementen en wij zorgen ervoor dat je weekend nóg leuker wordt. Profiteer ook van combinatiekortingen. Want zeg nou zelf: een vriendinnenweekend moet ook betaalbaar blijven. Uitjes Volendam helpt je graag bij de organisatie van een origineel én betaalbaar weekendje volendam.

Fietsarrangementen Volendam Marken

Wil je voor je vriendinnen een actief uitje organiseren. Dan zijn activiteiten met fiets of e-bike een goed idee. Bij Uitjes Volendam vind je leuke fietstochten en fietsarrangementen om zowel Volendam als omgeving te ontdekken. Populair zijn de fietsarrangementen in combinatie met boottocht. Zoals bijvoorbeeld het fietsarrangement Gouwzee. Hierbij combineer je fietsen met een leuke boottocht, foto in klederdracht en een lunch. Ook kan je deze fietstochten boeken inclusief leuke puzzeltocht. Zo ontstaat er een wedstrijd en dus ook gegarandeerde spanning.

Vriendinnenuitje Noord-Holland? Vriendinnenuitje Volendam!

Vriendinnenuitje in Noord-Holland? Waarom dan niet naar Volendam? Volendam is de ideale locatie voor een te gek uitje met je beste vriendinnen. Wij zeggen vaak: ‘Volendam bruist’.  Wanneer je (straks) over de dijk wandelt of een drankje drinkt op een zonnig terras zal je dat zeker moeten toegeven. Er zijn weinig locaties in Nederland, waar zoveel mensen bij elkaar komen om leuke dingen te doen of een feestje te vieren. De gezelligheid die dit met zich meebrengt, kost je helemaal niets. Maar ook een compleet verzorgd vriendinnen uitje hoeft niet duur te zijn. Bekijk onze activiteiten en arrangementen voor het leukste meidenuitje in Volendam (Noord-Holland).

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat kost een vriendinnenuitje in Volendam?

Een vriendinnenuitje in Volendam is altijd voordelig. Zeker wanneer je een arrangement boekt. Een arrangement bestaat uit een dagje uit met meerdere activiteiten. Hierbij profiteer je van combinatiekorting. Ben je een weekendje weg met je vriendinnen? Dan adviseren wij jullie om een samengesteld weekendje aan te vragen of te reserveren. Dan is je voordeel nóg groter. Wist je dat de prijzen voor een lunch, diner of drankje een stuk goedkoper zijn dan in een grote stad als Amsterdam. 

Vanaf hoeveel personen kan ik een uitje bij jullie boeken?  

Je kunt bij ons al vanaf 2 personen een vriendinnenuitje organiseren. Bijvoorbeeld Volendam Marken in 1 Dag. Maar je kunt ook met twee personen aansluiten bij de kroegentocht. Natuurlijk zijn grotere vriendinnengroepen ook van harte welkom. Een vriendinnenuitje met 5, 10 of 25 personen. Het kan allemaal. Bij ons vind je voor elke groepsgrootte een geschikt uitje. 

Op welke dagen kan ik bij jullie een arrangement reserveren? 

Uitjes Volendam is zeven dagen per week geopend. Bijna alle arrangementen zijn 7 dagen per week beschikbaar. Vraag een offerte aan of reserveer direct en wij leggen het vriendinnenuitje voor jullie vast. Zo heb je het leukste uitje in één keer snel, eenvoudig en voordelig geregeld. 

Hoe ver van te voren moeten wij een arrangement boeken? 

Wij raden je aan om een arrangement tijdig te reserveren. Het kan soms zijn dat voor een bepaalde activiteit geen beschikbaarheid meer is als je laat boekt. Je kunt het aantal personen na reservering kosteloos aanpassen.