RIB Belevenis Arrangement

RIB Belevenis Arrangement
Informatie
Vanaf 8 pers
4 uur

80,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
13:00 - 13:30
Ontvangst met drankje in Volendams café

In een gezellig Volendams café heten wij jullie van harte welkom. Natuurlijk serveren wij voor alle deelnemers een drankje naar keuze. 

13:30 - 14:00
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan een foto maken in het traditioneel Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

14:00 - 14:30
RIB Belevenis Volendam - Marken

De kapitein heet jullie van harte welkom aan boord van de RIB. Eerst vaart de boot door de haven van Volendam. Hierbij heb je een prachtig zicht op de cafés, restaurants en winkels op de dijk. Vervolgens varen jullie via het Marinapark richting het snelvaargebied. Hier geeft de kapitein vol gas en de boot vliegt over de golven. De adrenaline stroomt door je lijf en de wind blaast door je haren. Na deze ware snelheidssensatie komen jullie aan in de haven van Marken.

14:30 - 15:30
Verkenning Marken

Bij aankomst op Marken kunnen jullie op eigen gelegenheid het voormalige eiland verkennen. Marken staat bekend om zijn oude vissershaven, smalle straatjes en huizen op palen. Ook heb je de gelegenheid om bij Café de Visscher te genieten van een hapje en een drankje. 

15:30 - 16:00
Boottocht Marken Volendam

Jullie stappen aan boord van een comfortabele rondvaartboot en varen vanuit de haven van Marken naar Volendam. Vanuit de boot heb je een fantastisch uitzicht op Volendam, Marken en Monnickendam. Na 30 minuten legt de boot aan in de haven van Volendam. 

16:00 - 17:00
Hapje en Drankje

Nog even heerlijk nagenieten in een gezellig Volendams café direct aan de Volendamse Haven. Inclusief een drankje en bittergarnituur.

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Karin Kramer 19-03-2019

Was erg leuk