Dagje Volendam

Leuke activiteiten voor een dagje uit

Bekijk uitjes
Leukste dagje uit voor de beste prijs
Meer dan 250 tips en ideeën
Meer dan 15 jaar uitjesspecialist
Ook voor dagje weg op maat

Dagje Volendam: Leuk en voordelig

Dagje Volendam: Leuk én voordelig dagje uit

Dagje Volendam? Op zoek naar een leuk en voordelig dagje uit Volendam met vrienden, familie of collega's? Dan wil je vast weten hoe je van dit dagje een onvergetelijke belevenis maakt. In ieder geval ben je al beland op een website vol leuke mogelijkheden. Het uitje kan je eigenlijk invullen zoals je wilt. Je kunt gaan voor een leuke puzzeltocht of rondleiding, maar ook voor een compleet verzorgd dagarrangement met alles erop en eraan. Soms zit het juiste dagje er direct bij en boek je het uitje eenvoudig online. Soms wil je een dagje uit op maat. Ook daarvoor bieden wij de beste mogelijkheden. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte voor een dagje uit in Volendam. Advies nodig? Bel of mail ons. Wij helpen graag!

Bekijk alle uitjes

Lees meer

254 activiteiten gevonden Filter resetten
Escape Room Arrangement met diner

Escape Room Arrangement met diner

Een heerlijk dagje uit met escape room, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,2 zeer goed
69,50
65,00 p.p.
Lees verder
Volendam Marken Belevenis Arrangement - Middageditie

Volendam Marken Belevenis Arrangement - Middageditie

Dagje uit inclusief lunch, bezoek Marken, foto in kostuum, bezoek stroopwafelmuseum, foto in kostuum en puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken.

Vanaf 2 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
49,50 p.p.
Lees verder
Volendam Puzzeltocht: De Geheimen van Volendam

Volendam Puzzeltocht: De Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam tijdens verrassende puzzeltocht door Volendam. Inclusief een drankje.

Vanaf 2 pers
Duur 2 uur
9,2 zeer goed
15,00
9,50 p.p.
Lees verder
Escape Room Volendam: Escape Geries Cafe

Escape Room Volendam: Escape Geries Cafe

Ontsnap uit Geries Café. De buurman is boos en geeft jullie 45 minuten om ongezien het café te verlaten.

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
9,2 zeer goed
22,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken Arrangement (middageditie)

Volendam Marken Arrangement (middageditie)

Compleet dagje Volendam Marken met lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en driegangendiner in de haven van Marken.

Vanaf 4 pers
Duur 8 uur
9,2 zeer goed
79,50
69,50 p.p.
Lees verder
Mannen van het Markermeer Arrangement

Mannen van het Markermeer Arrangement

Een compleet dagje uit met de lekkerste speciaalbiertjes en bijpassende hapjes. Inclusief foto in klederdracht en boottocht.

Vanaf 4 pers
Duur 5 uur
9,2 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
Happen Stappen Varen Arrangement

Happen Stappen Varen Arrangement

Geniet van een geheel verzorgd dagje uit inclusief Volendam Belevenis, foto in kostuum, boottocht, lunch Marken, verkenningstocht en puzzeltocht in Volendam.

Vanaf 4 pers
Duur 7,25 uur
9,1 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
E Chopper Puzzeltocht

E Chopper Puzzeltocht

Strijd in teams om de meeste punten bij een spannende puzzeltocht met e-choppers.

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
9,5 zeer goed
57,50 p.p.
Lees verder
RIB Belevenis Arrangement

RIB Belevenis Arrangement

Geniet van snelheid op het water en de gezelligheid aan de Volendammer dijk.

Vanaf 8 pers
Duur 4 uur
9,4 zeer goed
87,50 p.p.
Lees verder
Mooi Volendam Arrangement

Mooi Volendam Arrangement

Een compleet uitje inclusief Volendam Belevenis, smakelijke petit lunch, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en foto in klederdracht.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,5 zeer goed
45,00 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Dagje Volendam op Zondag

Wil je een dagje uit op zondag plannen? Dan is Volendam een hele leuke optie. In het centrum van Volendam zijn alle restaurants en winkels open. Dat betekent dat je naast leuke en originele activiteiten ook kunt genieten van lunch, diner en leuke winkeltjes. Het havengebied is relatief klein. Daardoor vind je alle leuke mogelijkheden dicht bij elkaar. Is dat niet relaxed? Het kan nog relaxter: Boek je je all-in uitje snel en voordelig bij UitjesVolendam.nl. Dan heb je het dagje uit in Volendam in één keer goed geregeld.

Dagje Marken

Een dagje uit in Volendam is ook leuk te combineren met een bezoek aan voormalig eiland Marken. Vanuit de haven van Volendam vaar je in 30 minuten naar de haven van Marken. Op Marken vind je dan de huizen op Palen, kleine buurtjes op werven en een kleine authentieke vissershaven. In de haven van Marken vind je net als in Volendam gezellige eetcafés en kleine winkeltjes. Wil je gezellig genieten van een drankje of hapje op een terras? Ook dan kan. Daarbij bewonder je dan ook nog eens de Gouwzee en de haven van Marken.

Wat te doen in Volendam?

Op zoek naar leuke activiteiten of een arrangement in Volendam? UitjesVolendam.nl heeft een uitgebreid all-in aanbod voor de leukste programma’s in het wereldberoemde dorp. Afhankelijk van het gezelschap kies je een programma. Ben je met je gezin, familie, collega’s, vrienden of vriendinnen? Voor ieder is er wat wils!

Dagje Volendam met twee personen

Kan je met twee personen ook een programma volgen in Volendam? Ja, dat kan! Je bent met z’n tweeën en wilt toch een aantal leuke activiteiten ondernemen. Dan is het Volendam Marken Arrangement zeer geschikt. Dit arrangement is inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, een boottocht, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht. Een divers dagprogramma waar je Volendam en Marken op eigen gelegenheid verkent. Een ander populair programma is dagje Volendam Actie met e-chopper. Dit arrangement is inclusief puzzeltocht, foto in kostuum, e-chopper tour naar marken en boottocht. Geniet samen met je vriend, vriendin, man, kleinkind, dochter of zoon van een leuk dagprogramma in Volendam.

Dagje Volendam met gezin

Ben je met het gezin op pad? Dan is het Volendam Marken Arrangement of het Haven Arrangement een zeer geschikt programma. Zijn de kinderen al wat ouder? Kies dan voor het Escape Room arrangement. Het is ook mogelijk om losse activiteiten te boeken, zoals een leuke puzzeltocht of rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam. Voor de kinderen bieden wij natuurlijk korting.

Wat te doen tijdens een dagje Volendam met familie?

Een uitje organiseren voor familie is vaak een leuke uitdaging. Je hebt te maken met verschillende leeftijden en je wilt een dag organiseren met diverse activiteiten geschikt voor alle familieleden. UitjesVolendam.nl begrijpt dat. Daarom helpen wij je graag bij het organiseren van jouw ideale familie-uitje. Een populair programma voor families is het Volendam Marken Arrangement. Dit arrangement is inclusief ontvangst met koffie en gebak, boottocht naar Marken, lunch, foto in Volendams kostuum en een zelfstandige puzzeltocht langs de mooiste plekjes in Volendam. Je kunt het arrangement ook uitbreiden met een puzzeltocht in teamverband. Dan gaan jullie de strijd met elkaar aan. Het team met de meeste punten verdient naast eeuwige roem ook een leuke prijs. Liever een wat gekker programma? Dan kies je voor het Karaoke Party Arrangement. Dit is inclusief karaoke, foto in kostuum en een smakelijk diner aan de Volendamse haven. Ook dit arrangement kan je uitbreiden met andere activiteiten, zoals een puzzeltocht of rondleiding. Andere populaire arrangementen voor families zijn: het Escape Room arrangement, Havenarrangement of Dagje Leve Volendam. Liever een programma op maat? Laat het ons weten. UitjesVolendam.nl denkt graag met je mee.

Wat te doen met collega’s

Het is weer tijd voor het jaarlijkse uitje met collega’s. Ook dit jaar wil je een verrassend programma organiseren. Afhankelijk van het doel van het uitje kies je een programma. UitjesVolendam.nl helpt je hier graag bij. Wat denk je van het Holland Quiz Arrangement. Dit arrangement is inclusief een zelfstandige puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam, foto in Volendams kostuum, een leuke Holland quiz en een smakelijk diner. Een ideale combinatie van verkenning en teambuilding in Volendam. Dit programma is ook uit te breiden met een puzzeltocht in teamverband. Dan ga je met collega’s de strijd aan om de meeste punten. Het winnende team wint naast eeuwige roem een passende prijs. Liever een uitje op het water? Ook dat kan! Kies dan voor het Zeilarrangement Volendam. Geniet tijdens de zeiltocht van het prachtige uitzicht over de wereldberoemde havens van Volendam en Marken. Maak een unieke foto in Volendams kostuum en sluit de dag af met een smakelijk diner. Bij dit arrangement is teambuilding ook mogelijk met een grotere groep. Dan kies je de Zeilrace Volendam. Op het water ga je de strijd met elkaar aan. En natuurlijk belonen wij de winnende zeilboot met een leuke prijs. Houden je collega’s meer van een gekke activiteit? Dan is de Volendam Sing a Long in combinatie met een diner echt een aanrader. Zing samen met een enthousiaste Volendamse zangeres de gezelligste liedjes van Volendamse en Hollandse bodem. En geniet na iedere Sing a long ronde van een heerlijk gerecht. Andere populaire bedrijfsuitjes in Volendam zijn:

  • Volendamse Avond Arrangement
  • Karaoke Party Arrangement
  • Escape Volendam Arrangement
  • Gezellig Volendam Arrangement
  • Wie is de Gladde Aal Arrangement

Wil je een offerte op maat ontvangen? Geen probleem! Geef bij de offerte-aanvraag je wensen aan. UitjesVolendam.nl helpt graag bij het samenstellen van jouw ideale personeelsuitje in Volendam.

Wat te doen in Volendam met vrienden

Het is zover! Jullie gaan een vriendenuitje organiseren. En dit jaar gaan jullie naar Volendam. Maar is er in Volendam wel wat te doen voor vriendengroepen? Het is antwoord is natuurlijk ja! Wat dacht je van Mannen van het Markermeer? Dit programma is inclusief vijf heerlijke speciaalbieren, drie smakelijke hapjes, foto in Volendams kostuum en een boottocht over het Markermeer. Een écht mannenuitje dus. Op zoek naar een leuke activiteit? Dan raden wij de Volendam Escape, Kroegentocht, Wie is de Gladde Aal?, Escape Room of Holland quiz aan. Combineer gemakkelijk activiteiten en arrangementen. Wij helpen graag bij het organiseren van jouw ideale vriendenuitje.

Wat te doen met vriendinnen in Volendam

Gezellig met de vrouwen op stap? Dat wordt weer flink bijpraten. Maar je bent ook op zoek naar een leuke invulling van de dag. UitjesVolendam.nl denkt graag mee. Wat dacht je van het Escape Room Arrangement? Dit programma is inclusief Escape room, puzzeltocht, foto in kostuum en diner. Wil je een wat gekker programma? Dan kies je voor het Crazy Volendam Arrangement. Tijdens dit programma voer je gekke opdrachten uit rondom de Volendammer dijk, ga je op de foto in kostuum en eindig je de dag met een smakelijk diner. Natuurlijk kan je ook losse activiteiten boeken, zoals een leuke Holland quiz, Wie is de Gladde Aal?, Muzikale Puzzeltocht of de Volendam Escape. Tijdens deze activiteiten gaan jullie de strijd met elkaar aan en verdient het winnende team naast eeuwige roem ook een passende prijs. Op zoek naar een avondprogramma? Ook dat kan! Populaire avondprogramma’s zijn:

  • Volendam Quiz Diner
  • Escape Diner
  • Happen Stappen Varen
  • Volendamse Avond
  • Sing a Long Volendam

Je kunt activiteiten en arrangementen met elkaar combineren. Het programma is naar wens en budget aan te passen. Wij helpen graag bij het organiseren van jouw onvergetelijke vriendinnenuitje.

Gratis Parkeren in Volendam

In Volendam kan je bij drie verschillende parkeerplaatsen gratis parkeren. De eerste parkeermogelijkheid vind je bij het Marinapark. Bij ‘lang parkeren’ kan je de auto - zo lang je wilt -gratis parkeren. Parkeer de auto niet bij de receptie van het park. Hier geldt namelijk een parkeerlimiet. De tweede gratis parkeermogelijkheid vind je bij het Slobbeland. Dit is een grote parkeerplaats direct aan het water. Ook parkeren hier mensen die gaan zwemmen bij het aangrenzende recreatiegebied. Ten slotte kan je de auto ook parkeren bij de Parallelweg. De drie gratis parkeerplaatsen zijn ruim en daardoor vind je altijd wel een parkeerplaats.

Adressen parkeerplaatsen:
Parkeerplaats bij Marinapark: Strandweg 1
Parkeerplaats bij Slobbeland: Slobbeland 2
Parkeerplaats bij Parallelweg: Noordeinde 66

Dagje Volendam op Maat

Wil je een dagje Volendam op maat samenstellen? Ook dat is mogelijk. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 0299 323217. Maak via e-mail of telefonisch je wensen kenbaar en wij stellen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op. Boek het leukste all-in dagje uit bij UitjesVolendam.nl. 

Volendam Events

UitjesVolendam.nl is onderdeel van Volendam Events. Op UitjesVolendam.nl vind je de leukste all inclusive uitjes in Volendam. Succes verzekerd! Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar het leukste dagje uit in Volendam.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat kost een dagje Volendam? 

Vanaf € 6,75 p.p.

De prijs van een dagje Volendam hangt af van welk uitje je boekt. Kies je voor een puzzeltocht of een compleet verzorgd arrangement? Een arrangement bestaat uit meerdere activiteiten. Een populair arrangement is het Volendam Marken Arrangement. Dit is een compleet dagje uit inclusief koffie met gebak, boottocht naar Marken, lunch, foto en puzzeltocht.  

Welke activiteiten kan ik boeken?  

Uitjes Volendam biedt veel verschillende activiteiten aan zoals boottochten, puzzeltochten, rondleidingen en escape rooms. 

Voor wie organiseert Uitjes Volendam een dagje uit? 

Uitjes Volendam organiseert uitjes en groepsuitjes voor vriendengroepen, familie en bedrijven. Al meer dan 15 jaar.

Op welke dagen kan ik jullie arrangementen boeken? 

Onze activiteiten boek je zeven dagen per week. We raden je aan om tijdig te reserveren. Dan ben je 100% verzekerd van het leukste uitje. 

Kan je een dagje op maat samenstellen? 

Het is ook mogelijk om een dagje uit op maat samen te stellen. Stuur een e-mail of bel ons en wij sturen je binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een vrijblijvende offerte.