Volendam Marken Belevenis Arrangement - Middageditie

8,5 zeer goed
Volendam Marken Belevenis Arrangement - Middageditie
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
7 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
55,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Dagje uit inclusief lunch, bezoek Marken, bezoek stoomklompenmakerij, foto in kostuum, bezoek stroopwafelmuseum, foto in kostuum en puzzeltocht.

11:30 - 12:30
Lunch Havenrestaurant

Welkom in een gezellig eetcafé aan de Volendamse haven. Voor alle deelnemers serveren wij een smakelijke clubsandwich met keuze uit gerookte zalm, kip of vegetarisch. Ook ontvang je hier meer informatie over het dagprogramma. 

12:30 - 18:30
Volendam Marken Activiteiten

Foto in Volendams kostuum
Samen met jouw gezelschap gaan jullie op de foto in Volendams kostuum. Vele bekende Nederlanders én buitenlandse filmsterren gingen jullie voor. Maar nu is het júllie moment om een legendarische foto vast te leggen. Tijdens het omkleden is het al heel gezellig. Samen kijken jullie toe hoe een eerste collega, vriend, vriendin of familielid wordt omgetoverd tot échte Volendammer of Volendamse. Is dat niet hilarisch? En dan ben jij aan de beurt.. Want niemand komt eronder uit. Dan worden jullie voor een prachtig decor in de juiste positie gezet. Het is tijd om te lachen naar de fotograaf. Nog een paar gekke foto’s erbij en klaar! Alle deelnemers krijgen een foto mee naar huis én er is een grote foto inbegrepen. Wat een mooi souvenir om mee thuis te komen.

Bezoek Marken
Jullie stappen aan boord en brengen een bezoek aan het voormalige eiland Marken. Aan boord geniet je van de frisse wind en het uitzicht op andere schepen. Na 30 minuten komen jullie aan in de oude vissershaven van Marken. Dan is het tijd om Marken op eigen gelegenheid te verkennen. Met onze Verkenningstocht komen jullie langs de mooiste plekjes. Je ziet de smalle straatjes en huizen op palen waar Marken om bekend staat. In de haven van Marken heb je de gelegenheid om te genieten van een drankje en hapje.

Bezoek Klompen Stoommachine Marken
Welkom in de klompenmakerij van Marken. Bij binnenkomst wandelen jullie terug in de tijd en zien één van de oudste stoommachine staan van Nederland. Sinds de uitvinding van de stoommachine waren klompenmakers in staat veel sneller klompen te maken. En hiermee werd de productie en verkoop enorm vergroot. Toch bleef het voor een groot gedeelte handwerk en mocht de vakmanschap niet ontbreken. Tijdens de demonstratie vertellen we leuke anekdotes en laten we zien hoe ze vroeger klompen maakten met de stoommachine.

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam brengt jullie langs de tien mooiste bezienswaardigheden van Volendam. Zo wandel je langs het beroemde Hotel Spaander, de authentieke visafslag en het oudste woonwijkje van Volendam: het Doolhof. Bij elke locatie vind je leuke wetenswaardigheden en uitdagende vragen. Jullie gaan op zoek naar één of meerdere woorden. Ook stellen we een vraag over de Volendamse artiesten en bekijk je een videoclip van één van de grootste kermishits allertijden. Hebben jullie alle antwoorden gevonden? Dan is het tijd om de sleutel erbij te pakken. Want alleen daarmee ontdekken jullie de Geheimen van Volendam. Zeker is dat je na deze puzzeltocht meer weet dan een gemiddelde Volendammer.

Woltjes Backerij
Aan de Volendamse haven vind je Woltje’s Backerij: een authentieke stroopwafelbakkerij. Hier vind je de lekkerste stroopwafels gemaakt met een traditioneel recept uit 1853. Ontdek hoe ze deze heerlijke stroopwafels maken tijdens de leerzame demonstratie stroopwafels bakken. Naast de demonstratie vind je hier ook een museum waarin je ziet hoe Volendammers vroeger leefden. Na de demonstratie krijgt iedere deelnemer een Volendamse stroopwafel. Dat is nog eens smullen!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.