Vrijgezellenfeest Volendam

Originele activiteiten voor een te gek vrijgezellenfeest in Volendam

Bekijk vrijgezellenfeesten
Het leukste vrijgezellenfeest in Volendam
200+ activiteiten
15 jaar uitjes specialist
voor mannen en vrouwen
Tips & ideeën

Vrijgezellenfeest Volendam

Vrijgezellenfeest in Volendam? Volendam is dé locatie voor een te gek vrijgezellenfeest. Het maakt ons niet uit hoe gek je het wilt maken. Bij ons kan alles. Uitjes Volendam organiseert al meer dan 15 jaar de leukste vrijgezellenfeesten in Volendam. Je vindt bij ons niet alleen de leukste en de origineelste uitjes. Ook helpen we jullie - indien gewenst - bij de organisatie en planning. Het valt niet altijd mee om een vrijgezellenfeest te organiseren in een ‘onbekend’ dorp. Bekijk onze vrijgezellenuitjes en laat je inspireren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of reserveer direct. Heb je vragen over onze vrijgezellenfeesten? Neem dan contact met ons op! Wat gaan jullie doen om dit feestje nooit meer te vergeten? Maak ons gek!

Lees meer

233 activiteiten gevonden Filter resetten
Escape Room Arrangement

Escape Room Arrangement

Een heerlijk dagje uit met escape room, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
Corona proof
8,8 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Volendamse Avond Arrangement

Volendamse Avond Arrangement

Beleef een onvergetelijke avond inclusief foto, diner en kroegentocht door Volendam.

Vanaf 4 pers
Duur 5,5 uur
Corona proof
8,8 zeer goed
55,00
49,50 p.p.
Lees verder
E Chopper Actie Arrangement

E Chopper Actie Arrangement

Compleet dagje Volendam met foto in klederdracht, petit lunch, E chopper Tour van Volendam en bezoek Marken.

Vanaf 2 pers
Duur 7 uur
Corona proof
8,7 zeer goed
75,00
67,50 p.p.
Lees verder
Volendammer kroegentocht

Volendammer kroegentocht

Beleef een fantastische avond in Volendam.

Vanaf 6 pers
Duur 3 uur
Corona proof
9,3 zeer goed
19,50 p.p.
Lees verder
Cocktail Arrangement

Cocktail Arrangement

Een feestelijk arrangement inclusief Workshop Cocktail shaken, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 8 pers
Duur 5 uur
Corona proof
65,00 p.p.
Lees verder
Song opnemen in professionele platenstudio

Song opnemen in professionele platenstudio

Neem een lied op in professionele platenstudio en voel je als een popidool.

Vanaf 15 pers
Duur 4 uur
Corona proof
65,00 p.p.
Lees verder
Combi Deal: Crazy Game & Escape Room

Combi Deal: Crazy Game & Escape Room

Combideal van Crazy Game en Escape Room. Ga eerst lekker los en ontsnap daarna uit Geries Café.

Vanaf 4 pers
Duur 3 uur
Corona proof
47,50
40,00 p.p.
Lees verder
50 Tinten Quiz

50 Tinten Quiz

In welk team zitten de meeste (s)experts? Ontdek het tijdens de 50 Tinten Quiz van UitjesVolendam.nl.

Vanaf 10 pers
Duur 1 uur
Corona proof
22,50 p.p.
Lees verder
Escape Room Volendam: Escape Geries Cafe

Escape Room Volendam: Escape Geries Cafe

Ontsnap uit Geries Café. Hij is boos en geeft jullie 45 minuten om ongezien het café te verlaten.

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
Corona proof
9,0 zeer goed
25,00
19,50 p.p.
Lees verder
Crazy 88 Volendam Arrangement

Crazy 88 Volendam Arrangement

Leuk en verrassend gek uitje inclusief crazy 88, foto in klederdracht, Havenmenu en kroegentocht.

Vanaf 8 pers
Duur 8 uur
Corona proof
9,3 zeer goed
67,50
59,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Vrijgezellenfeest mannen: met je vrienden op stap

Zoek je leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest met mannen? Dat valt soms niet mee. Omdat bij vrijgezellenfeesten met mannen de drankjes (biertjes) centraal staan. Maar wij weten dat je het borrelen prima kunt combineren met mannen activiteiten. Zo kan je varen en borrelen prima combineren met ons Mannen van het Markermeer arrangement. Of speel samen een leuke voetbalquiz in een café. Of sluit aan bij de Volendamse Avond. Dit is een avondarrangement, inclusief foto in klederdracht, diner en kroegentocht.

Leuke arrangementen voor mannen:

Vrijgezellenfeest vrouwen: met de meiden op stap

Activiteiten voor een vrijgezellenfeest met vrouwen? Bij Uitjes Volendam vind je zeker leuke activiteiten voor je vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje. Wil je lekker varen in een bootje of zoek je een leuke quiz, workshop of puzzeltocht? Op onze website vind je originele arrangementen voor een hilarisch vrijgezellenfeest. Vraag vrijblijvend een offerte aan of reserveer direct. Heb je vragen over onze vrijgezellenuitjes? Neem dan contact met ons op.

Leuke vrijgezellenuitjes voor vrouwen:

Ontsnap met de vrijgezel uit een Escape Room

Wil je een Escape Room organiseren tijdens je vrijgezellenuitje? Ook dat kan bij Uitjes Volendam. Hier vind je leuke en originele escape rooms, die zorgen voor spanning en hilariteit. Probeer samen met je vrienden of vriendinnen te ontsnappen uit Geries café. Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen? Of wat denk je van de Volendam Escape. Hierbij zijn jullie aangesteld om de niets vermoedende Volendammers te redden van de watersnood. Zijn jullie in staan om binnen de tijd de code te kraken en de geheime uitgang te vinden? Deze Escape Rooms kan je ook weer eenvoudig combineren met andere activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie met Volendamse Avond. Dan boek je in één keer een escape room, een foto in kostuum, een diner en kroegentocht.

Varen met de vrijgezel: originele boottochten vanuit de haven van Volendam

Ben je op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest op het water? Uitjes Volendam biedt leuke arrangementen aan voor een vaartocht met sloep, een boottocht naar Marken of een zeiltocht. Uitjes Volendam heeft veel ervaring met het organiseren van georganiseerde boottochten. Belangrijk is dat je de juiste boot kiest. En dat is weer afhankelijk van hoe je de dag voor je ziet. Wil je de hele dag op het water doorbrengen? Of wil je liever een afwisselende dag met activiteiten aan land en op zee.  We helpen je bij het vinden van de juiste boottocht voor je vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Af en toe komt 15 jaar ervaring goed van pas.

Vrijgezellenfeest met overnachting: We gaan nog niet naar...

Liever niet naar huis na een ‘wild’ vrijgezellenfeest? Dan boek bij je arrangement een overnachting in een hotel, B & B of bungalowhuisje. Wij kunnen dit voor je doen, maar je kunt dit natuurlijk ook zelf regelen. Op onze website vind je ook compleet verzorgde hotelarrangementen. Hierbij regel je niet alleen een compleet verzorgde dag, maar ook een overnachting in een uitstekend hotel in het centrum van Volendam. Tip: Indien je het vrijgezellenfeestje wilt combineren met een overnachting, begin dan tijdig met de voorbereidingen. Volendam is – zoals je wellicht weet – een populaire bestemming.

Vrijgezellenweekend in Volendam

Een compleet weekendje in Volendam doorbrengen met de vrijgezel? Dat kan best een zwaar weekend worden. Maar daarnaast ook leuk én onvergetelijk. In Volendam heb je uitstekende mogelijkheden om te overnachten. Je kunt kiezen voor een of twee overnachtingen in een hotel. Maar je kunt ook kiezen voor een overnachting in één van de vakantieparken. Roompot, Landal en Europarcs zijn vakantieparken in en rondom Volendam. Je wilt je natuurlijk niet vervelen tijdens een weekendje weg. Is het dan niet verstandig om een paar leuke activiteiten te boeken? Bij Uitjes Volendam boek je snel, eenvoudig én voordelig de leukste activiteiten voor je weekendje weg. Boek je meerdere activiteiten? Dan kom je in aanmerking voor combinatiekorting. Zo blijft ook een heel weekendje weg betaalbaar.

Vrijgezellenuitje op maat

Heb je interesse in een vrijgezellenfeest op maat? Ook voor een uitje op maat zijn wij jouw ideale partner. Wij organiseren al 15 jaar de leukste vrijgezellenfeesten. Geen wens is ons te gek. Wij weten namelijk dat juist kleine dingen – de details - het verschil maken.  Dus wil je bijvoorbeeld de vrijgezel een liedje laten zingen tijdens de kroegentocht of een gekke opdracht laten uit voeren? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat kost een vrijgezellenfeest?

Een vrijgezellenfeest hoeft niet duur te zijn. Een foto in klederdracht of een puzzeltocht boek je voor nog geen € 10,00 p.p. Om kosten te besparen kan je beter een arrangement boeken. Dit komt omdat je dan profiteert van combinatiekorting. Volendam is trouwens een goede locatie, wanneer je op de kosten wilt letten. De prijzen voor drankjes, diner en activiteiten zijn een stuk lager dan in de grote stad.

Hoe organiseer je een vrijgezellenuitje in Volendam?

Een uitje organiseren voor een groep valt niet altijd mee. Zoveel mensen – zoveel wensen. Belangrijk is dat je leuke activiteiten kiest voor de vrijgezellengroep. Op onze website vind je meer dan 200 originele activiteiten. Dus met het aanbod zit het alvast goed. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je uitje goed georganiseerd wordt. Ook daar zit je bij ons goed. Uitjes Volendam heeft meer dan 15 jaar ervaring als evenementenbureau. Daar wil jij toch ook van profiteren?

Organiseren jullie ook vrijgezellenfeesten met overnachting?

Ja, wij organiseren ook vrijgezellenfeesten met overnachting. Al onze uitjes zijn eenvoudig te combineren met een overnachting in hotel, bed & breakfast of een vakantiehuisje. Geef dit bij ‘bijzonderheden’ aan in de offerte-aanvraag of reservering. Natuurlijk vind je ook allerlei leuke hotelarrangementen, waarbij je het uitje inclusief overnachting in één keer boekt.

Organiseren jullie ook vrijgezellenfeesten op maat?

Ja, wij organiseren ook vrijgezellenuitjes op maat. Combineer een boottocht met een kroegentocht en foto in kostuum of een crazy game met een workshop cocktail shaken. Bij ons kan alles. Laat ons weten welke activiteiten je wilt. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij stellen dan geheel – vrijblijvend – een offerte op. En we zijn snel. Je ontvangt het voorstel altijd binnen 24 uur.  Maar meestal nog dezelfde dag.