E Chopper Actie Arrangement

E Chopper Actie Arrangement
Informatie
Vanaf 2 pers
5,75 uur

65,00
55,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
11:30 - 13:30
Volendam Puzzeltocht: De Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam. Puzzeltour de Geheimen van Volendam is een leuke en uitdagende puzzeltocht door Volendam. Je wandelt langs de mooiste plekjes van Volendam, zoals het Doolhof, de Stolphoevekerk, de visafslag en de oude scheepswerf. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke weetjes over deze bezienswaardigheden. Maar om de Geheimen van Volendam te ontdekken, moet je nog wel even de juiste antwoorden vinden bij de vragen. Wanneer je alle woorden op de juiste plaats opschrijft, ontdek je langzaam maar zeker alle Geheimen van Volendam. Gaan jullie de uitdaging aan?

13:30 - 14:00
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan een foto maken in het traditioneel Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

14:15 - 17:15
E chopper Tour Volendam - Marken - Volendam

Jullie maken een prachtige tour met de e-chopper van Volendam naar Marken. De e-chopper is een stoere elektrische scooter. Onderweg geniet je van de frisse wind en het prachtige uitzicht op de Gouwzee. Via Monnickendam en de Waterlandse Zeedijk bereik je uiteindelijk de haven van voormalig eiland Marken. Marken staat bekend om zijn huizen op palen, klompenmakerij, authentieke vissersboten en de winkel van Sijtje Boes. Daar gaan jullie met e-chopper aan boord.

16:30 - 17:00
Boottocht Marken Volendam

Jullie stappen aan boord van een comfortabele rondvaartboot en varen vanuit de haven van Marken naar Volendam. Vanuit de boot heb je een fantastisch uitzicht op Volendam, Marken en Monnickendam. Na 30 minuten legt de boot aan in de haven van Volendam. 

Anita den Ouden 14-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

CSU 28-08-2016

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Peters 28-03-2018

Was een gezellig uitje met boottocht naar Marken. Foto was leuk aandenken! Erg blij mee!

De Haan 28-08-2016

We hebben er vreselijk van genoten. De mensen van de organisatie zijn vriendelijke en gezellige mensen. Is zeker voor herhaling vatbaar !!!!