Bedrijfsuitje Volendam

Bedrijfsuitje Volendam? Leuke en originele uitjes voor elk bedrijf of team

Bekijk bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Volendam

Bedrijfsuitje Volendam: de leukste en origineelste bedrijfsuitjes  

Bedrijfsuitje in Volendam organiseren? Het is weer zover. Het jaarlijkse bedrijfsuitje moet georganiseerd worden. En dan wil je je collega’s verrassen met een programma dat niet alleen leuk en onderhoudend is, maar ook nog eens perfect uitgevoerd. Op UitjesVolendam.nl vind je het bedrijfsuitje dat bij je past. Of je nu een uitje zoekt met een enkele activiteit of een compleet verzorgd bedrijfsuitje op maat inclusief lunch, activiteiten en diner. Wij kunnen aan alle wensen voldoen om het bedrijfsuitje tot een doorslaand succes te maken. Wil je Volendam verkennen met een gezellige en kundige gids in Volendams kostuum? Kies dan bijvoorbeeld voor het rondvaartarrangement. Zoek je een leuke combinatie van cultuur en spel, dan is Gezellig Volendam wellicht een goed plan. Wil je een avond het uitgaansleven in Volendam beleven, dan is de Volendamse Avond de juiste keuze.  

Haven Arrangement

Haven Arrangement

Beleef een compleet verzorgd uitje inclusief lunch, puzzeltocht door Volendam, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
59,50
49,50
Lees verder
Escape Room Arrangement

Escape Room Arrangement

Een heerlijk dagje uit met escape room, puzzeltocht en foto in klederdracht.

Vanaf 4 pers
Duur 3,5 uur
37,50
25,00
Lees verder
De Volendam Escape

De Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking.

Vanaf 4 pers
Duur 2,5 uur
29,50
22,50
Lees verder
Volendam Marken Arrangement

Volendam Marken Arrangement

Leuk dagje uit met koffie en gebak, bezoek Marken, havenlunch, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en foto in klederdracht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
59,50
49,50
Lees verder
Dagje Volendam & Markermeer

Dagje Volendam & Markermeer

Geniet van Volendam én het Markermeer. Inclusief lunch, rondleiding door de palingrokerij, zeilen, rondleiding met gids door Volendam en diner.

Vanaf 10 pers
Duur 9 uur
129,00
Lees verder
Palingsound Arrangement

Palingsound Arrangement

Beleef een gezellig en muzikaal dagje Volendam. Inclusief drankje, puzzeltocht, foto in kostuum en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 6 uur
55,00
45,00
Lees verder
Escape Room Volendam: Escape Geries Cafe

Escape Room Volendam: Escape Geries Cafe

Ontsnap uit Geries Café. Hij is boos en geeft jullie 45 minuten om ongezien het café te verlaten. Inclusief twee drankjes.

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
25,00
20,00
Lees verder
Karaoke Feestje Volendam

Karaoke Feestje Volendam

Gezellig samen karaoke zingen in een Volendams café. Wie zingt het hoogste lied?

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
17,50
9,50
Lees verder
Online Holland Quiz

Online Holland Quiz

Speel via livestream de leukste online Holland Quiz. Wie heeft de meeste Holland-kennis?

Vanaf 8 pers
Duur 1 uur
10,00
Lees verder
Workshop Volendams praten

Workshop Volendams praten

Leer de beginselen van de Volendamse taal. Leuk, gezellig en leerzaam. Inclusief begeleiding, drankje en officieel diploma.

Vanaf 4 pers
Duur 1,25 uur
14,00
Lees verder

Wij werken ook voor

Bedrijfsuitjes op het water

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje op het water? Dat kan! Volendam heeft een prachtige ligging aan het Markermeer. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om een dag of dagdeel door te brengen op het water. Volendam Events helpt jullie graag bij het samenstellen van het ultieme bedrijfsuitje. Kies voor een prachtige rondvaart over de Gouwzee naar Marken. Of stap met collega's aan boord van een authenthiek zeilschip. Gezellig een paar uurtjes genieten op het water onder het genot van hapjes en drankjes. Liever wat meer actie? Tover de zeiltocht dan om tot zeilrace. Een spannende zeilwedstrijd op het Markermeer. Of kies voor de RIB race Volendam waarbij je met enorme snelheid over de golven vliegt. Ook kan je privé vaartochten uitbreiden met een smakelijk buffet of een heerlijke BBQ. Ben je op zoek naar een avondprogramma op het water? Kies dan voor een geheel verzorgde feestavond aan boord met diner, quiz en zangeres. Alle programma's op het water zijn geheel naar wens en budget aan te passen. En natuurlijk goed te combineren met andere activiteiten in Volendam.

's Avonds met collega's op stap

Is er 's avonds nog wel wat te beleven in Volendam? Het antwoord is: JA! Volendam telt ontzettend veel leuke cafés en restaurants en dit zorgt voor veel gezelligheid op de dijk. Maar natuurlijk zijn er ook activiteiten en avondarrangementen te reserveren. Een populair avondprogramma is de Volendamse Avond. Dit arrangement bestaat uit een foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht. Of kies voor het arrangement Happen Stappen Varen. Dit programma bestaat uit een foto in Volendams kostuum, een overtocht naar Marken, voorgerecht op Marken en een hoofdgerecht en dessert in Volendam. Toch liever op één locatie een avondprogramma? Dan is een driegangendiner in combinatie met een gezellige activiteit écht iets voor jouw bedrijfsuitje. Tussen de gangen door organiseren wij een activiteit naar keuze. Denk hierbij aan een Holland quiz, Volendam quiz, Sing a Long of Kraak de kluis. De mogelijkheden zijn onbegrensd en wij helpen jullie graag bij het organiseren van een origineel en onvergetelijk uitje.

Bedrijfsuitje met overnachting

Op zoek naar een bedrijfsuitje inclusief overnachting? Dat kan bij UitjesVolendam.nl. Alle activiteiten en arrangementen zijn te boeken met overnachting. Ben je 10, 20, 50 of misschien wel 80 collega’s? Voor elke groepsgrootte zijn er mogelijkheden om te overnachten in het wereldberoemde dorp. De hotels bevinden zich rondom de altijd gezellige dijk in Volendam. Natuurlijk denkt UitjesVolendam.nl graag mee over de invulling van jullie bedrijfsevent.

Teamuitje Volendam

Op zoek naar een origineel teamuitje in Volendam? UitjesVolendam.nl denkt graag mee om een unieke teamdag samen te stellen. Bij het organiseren van een teamuitje ben je altijd op zoek naar leuke ideeën. Werk daarom samen met een professioneel en creatief evenementenbureau. Bij UitjesVolendam.nl vind je leuke en voordelige activiteiten of arrangementen die je nergens anders vindt. Wat denk je van Escape Room Escape the bar? Hierbij probeer je binnen de tijd te ontsnappen uit Gerie’s café voordat de boze buurman de politie belt. Of toch liever een gezellige Holland quiz in een Volendams café? Hierbij gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Welk team heeft de meeste Holland-kennis en gaat er met de prijs vandoor? Natuurlijk kan je naast losse activiteiten ook een arrangement boeken. Een populair arrangement voor een teamuitje is Gezellig Volendam. Dit arrangement bestaat uit een Muzikale Puzzeltocht, karaoke, foto in kostuum en een smakelijk diner aan de Volendamse haven. Liever later op de dag starten, omdat jullie eerst op het werk zaken moeten afronden? Dan is het arrangement Volendamse Avond geschikt voor jouw gezelschap. Dit programma start in de namiddag met een foto in Volendams kostuum, daarna een smakelijk diner aan de haven met afsluitend een kroegentocht langs de leukste kroegen van Volendam. Alle activiteiten en arrangementen kan je met elkaar combineren. Vraag bij UitjesVolendam.nl een offerte aan en laat je wensen weten. Dan stellen wij een offerte op geheel naar wens en budget.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje in Volendam? 

Een bedrijfsuitje organiseren bij Uitjes Volendam is zeer eenvoudig. Bekijk onze bedrijfsuitjes en laat je inspireren. Vervolgens vraag je een offerte aan of je reserveert direct. Wil je onderdelen toevoegen, weglaten of aanpassen? Geen probleem! We passen het bedrijfsuitje aan naar wens en budget.   

Voor wie organiseren jullie bedrijfsuitjes? 

Wij organiseren bedrijfsuitjes voor bedrijf, personeelsvereniging, team of afdeling. Of je nu met 4 of 400 collega's naar Volendam wilt komen. Wij organiseren het bedrijfsuitje geheel naar jullie wens. Graag helpen wij jullie met advies om het uitje zo goed mogelijk te laten verlopen. Profiteer van meer dan 15 jaar ervaring.  

Kan ik een bedrijfsuitje op maat samenstellen? 

Wij zijn specialist in het organiseren van de leukste bedrijfsuitjes in Volendam. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar [email protected]. Geef je wensen aan en wij sturen je binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een vrijblijvende offerte. Ook kan je meerdere activiteiten en arrangementen aanvragen. Voor je het weet vind je de offerte voor je bedrijfsuitje, teamuitje of afdlingsuitje in je mailbox.

Op welke dagen zijn jullie bedrijfsuitjes beschikbaar?

Al onze uitjes zijn zeven dagen per week beschikbaar. Wij raden jullie aan om het uitje tijdig te reserveren. Je bent dan altijd verzekerd van het leukste bedrijfsuitje. Vraag nog vandaag een offerte aan of reserveer direct. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.