Bedrijfsuitje Volendam?

Originele activiteiten voor je bedrijfsuitje, personeelsuitje en teamuitje in Volendam.

Bekijk bedrijfsuitjes
Bedrijfsuitjes Volendam
200 activiteiten
Het leukste bedrijfsuitje
bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje Volendam

Bedrijfsuitje Volendam: de leukste en origineelste bedrijfsuitjes  

Bedrijfsuitje in Volendam organiseren? Het is weer zover: Het jaarlijkse bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje moet georganiseerd worden. En dan wil je je collega’s verrassen met een origineel dagje Volendam. Maar het groepsuitje moet niet alleen leuk en origineel zijn, maar ook perfect verzorgd. Op UitjesVolendam.nl vind je het bedrijfsuitje dat bij het bedrijf of team past. Of je nu een uitje zoekt met een enkele activiteit of een compleet verzorgd arrangement op maat inclusief lunch, activiteiten en diner. Wij kunnen aan alle wensen voldoen om het bedrijfsuitje tot een doorslaand succes te maken. Wil je Volendam verkennen met gids in klederdracht en daarna samen op de foto in klederdracht? Kies dan voor het rondvaartarrangement. Zoek je een leuke combinatie van cultuur en spel? Dan is Gezellig Volendam een leuk dagje uit. Ben je op zoek naar een leuk avondprogramma en wil je het uitgaansleven ontdekken? Dan is de Volendamse Avond de juiste keuze. Uitjes Volendam is ook dé specialist voor een bedrijfsuitje met overnachting, bedrijfsfeest, teambuilding en uitje op maat.

Lees meer

240 activiteiten gevonden Filter resetten
Volendam Marken Arrangement

Volendam Marken Arrangement

Leuk dagje uit met koffie en gebak, bezoek Marken, havenlunch, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en foto in klederdracht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
8,7 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Escape Room Arrangement

Escape Room Arrangement

Een heerlijk dagje uit met escape room, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,0 zeer goed
62,50
57,50 p.p.
Lees verder
E Chopper Actie Arrangement

E Chopper Actie Arrangement

Compleet dagje Volendam met foto in klederdracht, petit lunch, E chopper Tour van Volendam en bezoek Marken.

Vanaf 2 pers
Duur 7 uur
8,7 zeer goed
75,00
69,50 p.p.
Lees verder
Escape the bar

Escape the bar

Ontsnap binnen 45 minuten uit een Volendams café.

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
9,0 zeer goed
25,00
19,50 p.p.
Lees verder
De Volendam Escape

De Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
8,5 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam & Markermeer

Dagje Volendam & Markermeer

Geniet van Volendam én het Markermeer. Inclusief lunch, rondleiding door de palingrokerij, zeilen, rondleiding met gids door Volendam en diner.

Vanaf 10 pers
Duur 9 uur
129,00 p.p.
Lees verder
Gezellig Volendam Arrangement

Gezellig Volendam Arrangement

Een compleet arrangement inclusief Puzzeltocht & Palingsound Popquiz, karaoke, foto in klederdracht en smakelijke buffettafel.

Vanaf 10 pers
Duur 6 uur
8,0 zeer goed
92,50
85,00 p.p.
Lees verder
Song opnemen in professionele platenstudio

Song opnemen in professionele platenstudio

Neem een lied op in professionele platenstudio en voel je als een popidool.

Vanaf 15 pers
Duur 4 uur
65,00 p.p.
Lees verder
Happen Stappen Varen Arrangement

Happen Stappen Varen Arrangement

Geniet van een driegangendiner in de havens van Volendam en Marken inclusief boottocht.

Vanaf 2 pers
Duur 5,25 uur
8,3 zeer goed
62,00 p.p.
Lees verder
E Chopper Puzzeltocht

E Chopper Puzzeltocht

Strijd in teams om de meeste punten bij een spannende puzzeltocht met e-choppers.

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
9,0 zeer goed
55,00 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Actieve uitjes

Wil je met je collega’s een actieve dag beleven? Ook voor actieve uitjes is Uitjes Volendam de ideale partner. Maar wat is actief? Wat voor het ene bedrijf actief is, is voor het andere bedrijf te actief. Gelukkig vind je bij ons 200 activiteiten. Zo bepaal je zelf hoe actief je het uitje wordt. Populaire actieve activiteiten zijn puzzeltochten, spelactiviteiten (buiten), steptochten en fietstochten met e-bike. Hierbij ontdek je op een actieve manier de leukste bezienswaardigheden van Volendam en omgeving. Deze activiteiten combineer je eenvoudig met minder actieve activiteiten zoals een foto in klederdracht, quiz of boottocht. Hoe actief wordt jullie bedrijfsuitje?

Bekijk actieve bedrijfsuitjes

Teambuilding in Volendam

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje of teamuitje met teambuilding? Uitjes Volendam is al 15 jaar dé teambuildingsspecialist in Volendam. Voor kleine én grote groepen. Wat voor teambuilding wil je? Hier vind je verschillende teambuildingsactiviteiten. Geschikt voor elk bedrijf, team of afdeling. Wil je een spelactiviteit met wedstrijdelement? Of liever een rondleiding met een gids in Volendams kostuum? We denken graag met je mee, wanneer je op zoek bent naar een creatieve oplossing voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. We zijn dan ook specialist in het verzorgen van uitjes op maat. Hoe zie jij het uitje voor je? Een ding staat vast: wij helpen je graag om het aankomende bedrijfsuitje met teambuilding tot een ongekend succes te maken.

Bekijk Teambuildingsuitjes

Bedrijfsuitjes op het water

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje op het water? Dat kan! Volendam heeft een prachtige ligging aan het Markermeer. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om een dag of dagdeel door te brengen op het water. UItjes Volendam helpt jullie graag bij het samenstellen van het ultieme bedrijfsuitje. Kies voor een prachtige rondvaart over de Gouwzee naar Marken. Of stap met collega's aan boord van een authenthiek zeilschip. Gezellig een paar uurtjes genieten op het water onder het genot van hapjes en drankjes. Liever wat meer actie? Tover dan de zeiltocht om tot zeilrace. Een spannende zeilwedstrijd op het Markermeer. Of kies voor de RIB race Volendam waarbij je met enorme snelheid over de golven vliegt. Ook kan je privé vaartochten uitbreiden met een smakelijk buffet of een heerlijke BBQ. Ben je op zoek naar een avondprogramma op het water? Kies dan voor een geheel verzorgde feestavond aan boord met diner, quiz en zangeres. Alle programma's op het water zijn geheel naar wens en budget aan te passen. En natuurlijk goed te combineren met andere activiteiten in Volendam.

Bekijk boottochten

Zeiltochten vanuit de haven van Volendam

Volendam ligt aan het Markermeer. Daardoor heb je veel mogelijkheden om een deel van het bedrijfsuitje op het water door te brengen. Een unieke rondvaart blijft toch altijd wel een zeiltocht op een authentieke zeilboot. Vroeger visten de Volendammers met deze boten naar paling, haring en bot. Maar nu kan je ze gebruiken om Volendam vanaf het water te verkennen. We bieden unieke zeiltochten aan voor een onvergetelijk uitstapje met het personeel.  Zelfs een zeilrace op authentieke kwakken behoort tot de mogelijkheden.

Originele binnen activiteiten voor je teamuitstapje

Je vindt in ons aanbod leuke binnen activiteiten voor je teamuitje of bedrijfsuitje. Populaire binnenactiviteiten zijn:

  • Escape Rooms
  • Quizzen
  • Workshops
  • Happen en Stappen
  • Kroegentochten
  • Proeverijen
  • Lunch / Diners

Al onze binnenactiviteiten kan je met elkaar combineren. Zo combineer je eenvoudig een escaperoom met een workshop of een quiz met een diner. Vanzelfsprekend kunnen alle activiteiten ook weer gecombineerd worden met buitenactiviteiten, zoals een rondleiding, puzzeltocht of boottocht.

Muzikaal bedrijfsuitje

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Uitjes Volendam kan je dan ook terecht voor uitjes met een muzikaal thema. Wat denk je van de Sing a Long? Hierbij zing je samen met een Volendamse zangeres de gezelligste Volendamse en Hollandse krakers. Of neem een CD op in een professionele studio. Kies een liedje naar keuze en neem met afdeling, team of het hele bedrijf een lied op. Het valt niet altijd mee om in te zingen, blijkt vaak. Maar het is een unieke ervaring en je kunt na deze dag maar mooi zeggen, dat je ooit samen een liedje hebt opgenomen. Tijdens de kroegentocht organiseren wij ook twee muzikale activiteiten. Namelijk een popquiz en karaoke. Kortom: Voor een muzikaal uitje kom je naar Volendam.

Workshops voor bedrijven

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor je collega’s? Prima idee! Een workshop kan je collega’s enorm verrassen. Niet alleen de workshop zelf, maar ook door een originele combinatie met andere activiteiten. Uitjes Volendam heeft de leukste workshops voor je verzameld op deze website. Leer bijvoorbeeld praten als een Volendammer tijdens de ‘Workshop Volendams’. Of duik met je collega’s een café in en leer hoe je de ultieme cocktail maakt. Of wat denk je van klompen schilderen? Welke collega is het meest creatief? Natuurlijk zijn onze workshops te combineren met andere activiteiten. Bekijk onze workshops en bepaal welke workshop bij jullie uitje past.

Quiz als bedrijfsuitje: welk team wint?

Wil je een leuke quiz organiseren voor je collega’s. Bij Uitjes Volendam vind je originele ideeën voor een uitje met quiz. Zo kan je bij ons terecht voor een Holland Quiz, Volendam Quiz of Top 2000 Quiz. Al onze quizzen worden gepresenteerd door enthousiaste quiz masters. Die maken er gewoon een feestje van. Inderdaad precies zoals het hoort. Lijkt het je leuk om quizzen te combineren met een diner? Goed idee. Zo zijn onze Quiz Diners een aanrader voor een avondvullend programma. Hierbij speel je een quiz in twee delen tussen de gangen door. Combineer ook gerust een rondleiding door Volendam met een Quiz Diner. Het kan allemaal bij Uitjes Volendam. Wat voor quiz zoek jij?

Film maken met collega’s

Bij Uitjes Volendam ben je ook goed wanneer je een film wilt maken met collega’s. Zo vind je bij ons de Lipdub. Dit is een videoclip, die in één shot wordt opgenomen. Zo ontstaat er een hilarische film. Deze activiteit wordt van begin tot einde begeleid door een professionele cameraman. Van tevoren selecteren jullie een liedje naar keuze. Welk liedje kies je? Kies bijvoorbeeld een liedje, dat jullie vaak zingen tijdens het werk, of een liedje dat goed bij het bedrijf past. Voor de opname bedenken jullie samen met de cameraman een draaiboek. Welke collega’s doen welke moves op welk moment? Hoe dan ook: het eindresultaat is hilarisch. Met welk nummer dansen jullie over de dijk? Wil je het nog fouter? Neem dan met collega’s een karaoke DVD op.

's Avonds met collega's op stap: Leuke avondarrangementen

Is er 's avonds nog wel wat te beleven in Volendam? Het antwoord is: JA! Volendam telt ontzettend veel leuke cafés en restaurants en dit zorgt voor veel gezelligheid op de dijk. Maar natuurlijk zijn er ook activiteiten en avondarrangementen te reserveren. Een populair avondprogramma is de Volendamse Avond. Dit arrangement bestaat uit een foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht. Of kies voor het arrangement Happen Stappen Varen. Dit programma bestaat uit een foto in Volendams kostuum, een boottocht naar Marken, voorgerecht op Marken en een hoofdgerecht en dessert in Volendam. Toch liever op één locatie een avondprogramma? Dan is een driegangendiner in combinatie met een gezellige activiteit écht iets voor jouw bedrijfsuitje. Tussen de gangen door organiseren wij een activiteit naar keuze. Denk hierbij aan een Holland quiz, Volendam quiz, Sing a Long of Kraak de kluis. De mogelijkheden zijn onbegrensd en wij helpen jullie graag bij het organiseren van een origineel en onvergetelijk uitje.

Bekijk avondarrangementen

Bedrijfsuitje met diner: Met collega's aan tafel

Het is leuk om activiteiten te combineren met een lunch of diner. Samen eten en drinken is natuurlijk ook een vorm van teambuilding. Je kunt tijdens het eten gezellig kletsen over van alles en nog wat. Maar het is ook leuk om tijdens een diner de activiteiten van de dag te bespreken. Er gebeurt natuurlijk van alles tijdens een bedrijfsuitje. Maar gelukkig alleen leuke dingen (Toch?). Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsuitje met eten? Bekijk onze arrangementen. Wil je advies bij het samenstellen van een uitje met lunch of diner? Neem contact met ons op! Wij stellen snel, eenvoudig en voordelig een passend arrangement voor je op. Geheel vrijblijvend.

BBQ met uitzicht op zee: Even anders dan een diner

Wil je genieten van een BBQ met uitzicht op de Gouwzee en het Markermeer? Dat is een leuk én smakelijk idee. We bereiden ‘live’ de lekkerste vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Natuurlijk serveren wij daarbij heerlijke salades, vers gebakken stokbrood en bijbehorende sauzen. Geen barbecue zonder drankjes. Vanzelfsprekend serveren wij alle deelnemers hun favoriete drankje. Of dit nu een wijntje, biertje of een Fanta zero is. Het kan allemaal. Een BBQ met uitzicht op zee kan een originele afsluiting zijn van een onvergetelijk bedrijfsuitje. Maar de BBQ is ook mogelijk vóór dat je aansluit bij onze kroegentocht. Zie je het al voor je:  je collega’s zitten tevreden op een terras met een bordje vol heerlijke gerechten. Ze kijken je aan en denken: ‘Goed geregeld, collega’.

 

Bedrijfsuitje met overnachting: Overnachten in Volendam

Op zoek naar een bedrijfsuitje inclusief overnachting? Dat kan bij UitjesVolendam.nl. Alle activiteiten en arrangementen zijn te boeken met overnachting. Ben je met 10, 20, 50 of misschien wel 80 collega’s? Voor elke groepsgrootte zijn er mogelijkheden om te overnachten in het wereldberoemde dorp. De hotels bevinden zich rondom de altijd gezellige dijk in Volendam. Natuurlijk denkt UitjesVolendam.nl graag met je mee over de invulling van jullie bedrijfsevent.

Bedrijfsuitje met kleine groep: Dat kan bij ons

Wil je een bedrijfsuitje organiseren voor een kleine groep tot 20 personen? Alle activiteiten van Uitjes Volendam zijn geschikt voor kleine (en grote groepen). Of je nu op zoek bent naar een rondleiding, boottocht, quiz, escape room of een compleet verzorgd personeelsuitstapje. Bij ons vind je het leukste dagje uit met collega’s in Volendam. Dus zoek je iets leuks voor een team, afdeling of een bedrijf? Kom naar Volendam. Bij Uitjes Volendam (het zit al in de naam) organiseer je snel, eenvoudig en voordelig het leukste uitstapje.

Bedrijfsuitje met grote groep (100 personen): Dat kan bij ook bij ons

Zoek je een bedrijfsuitje voor een grote groep? Bijvoorbeeld 50, 100 of 200 personen? Ook dan is Uitjes Volendam een betrouwbare partner. Uitjes Volendam heeft meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes in Volendam. Al in 2006 organiseerden wij ons eerste bedrijfsuitje. Waarom zouden jullie niet profiteren van deze ervaring? Naast deze ervaring zijn wij als evenementenbureau ook enorm creatief. We denken graag met je mee bij het samenstellen van een uniek en origineel uitje met het personeel. We zorgen er ook voor dat alle activiteiten perfect op elkaar aansluiten. Wel lekker: als jezelf ook kunt genieten van het bedrijfsuitje. En dat je niet de hele tijd in je draaiboek hoeft te kijken of alles nog op schema loopt..

Teamuitje Volendam: dagje uit met team of afdeling

Op zoek naar een origineel teamuitje in Volendam? UitjesVolendam.nl denkt graag met je mee om een unieke teamdag samen te stellen. Bij het organiseren van een teamuitje ben je altijd op zoek naar leuke ideeën. Werk daarom samen met een professioneel en creatief evenementenbureau. Bij UitjesVolendam.nl vind je leuke en voordelige activiteiten en arrangementen die je nergens anders vindt. Wat denk je van Escape Room Escape the bar? Hierbij probeer je binnen de tijd te ontsnappen uit Gerie’s café voordat de boze buurman de politie belt. Of toch liever een gezellige Holland quiz in een Volendams café? Hierbij gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Welk team heeft de meeste Holland-kennis en gaat er met de prijs vandoor? Natuurlijk kan je naast losse activiteiten ook een arrangement boeken. Een populair arrangement voor een teamuitje is Gezellig Volendam. Dit arrangement bestaat uit een Muzikale Puzzeltocht, karaoke, foto in kostuum en een smakelijk diner aan de Volendamse haven. Liever later op de dag starten, omdat jullie eerst op het werk zaken moeten afronden? Dan is het arrangement Volendamse Avond geschikt voor jouw gezelschap. Dit programma start in de namiddag met een foto in Volendams kostuum, daarna een smakelijk diner aan de haven met afsluitend een kroegentocht langs de leukste kroegen van Volendam. Alle activiteiten en arrangementen kan je met elkaar combineren. Vraag bij UitjesVolendam.nl een offerte aan en laat ons jee wensen weten. Dan stellen wij een offerte op geheel naar wens en budget.

Bekijk teamuitjes

Bedrijfsuitje Noord-Holland? Bedrijfsuitje Volendam!

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Noord-Holland? Volendam is de ultieme locatie voor een uitstapje met collega’s. Volendam is niet voor niets - na Amsterdam - de meest toeristische plek van Nederland. Op de dijk is het altijd gezellig. Je vindt er talrijke leuke eetcafés, terrasjes en winkeltjes. Allemaal dicht bij elkaar als één groot plein. Dat sfeertje is uniek in Nederland. Daarnaast kan je met je collega’s ook veel leuke dingen doen. Op onze website vind je meer dan 200 bedrijfsuitjes in Volendam én omgeving. Het zijn unieke activiteiten en arrangementen, waarmee je je collega’s gegarandeerd een onvergetelijk dag bezorgt. Kom samen met je bedrijf, team of afdeling naar het gezelligste dorp van Noord-Holland.

Wat te doen bij slecht weer?

Ook in Volendam regent het wel eens. Dat zal je niet verbazen. Gelukkig regent het nooit de hele dag. Zeg nou zelf: het blijft moeilijk om het weer te voorspellen van het aankomende bedrijfsuitje. Wel kan je goed nadenken over hoe je de dag invult. Wanneer je zorgt voor een afwisselende dag met binnen- en buitenactiviteiten is de kans op succes een stuk groter. Dus wissel een boottocht af met een foto in klederdracht of een rondleiding door Volendam met een rondleiding in de palingrokerij. Dan geef je de regen weinig kans om de dag in het water te laten vallen. Bij Uitjes Volendam vind je dan ook veel arrangementen die geschikt zijn voor een zonnige en regenachtige dag.

Bedrijfsuitje op maat: Stel jullie ideale bedrijfsuitje samen

Wil je een bedrijfsuitje op maat samenstellen? Bel of mail ons. Wij stellen ook voor jouw afdeling, team of bedrijf een vrijblijvende offerte op. Profiteer van 15 jaar ervaring. Bel 0299 323217 of mail naar [email protected]

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje in Volendam? 

Een bedrijfsuitje organiseren bij Uitjes Volendam is zeer eenvoudig. Bekijk onze bedrijfsuitjes en laat je inspireren. Vervolgens vraag je een offerte aan of je reserveert direct. Wil je onderdelen toevoegen, weglaten of aanpassen? Geen probleem! We passen het bedrijfsuitje aan naar wens en budget.   

Voor wie organiseren jullie bedrijfsuitjes? 

Wij organiseren bedrijfsuitjes voor bedrijven, personeelsverenigingen, teams of afdelingen. Of je nu met 4 of 400 collega's naar Volendam wilt komen. Wij organiseren het bedrijfsuitje geheel naar jullie wens. Graag helpen wij jullie met advies om het uitje zo goed mogelijk te laten verlopen. Profiteer van meer dan 15 jaar ervaring.  

Kan ik een bedrijfsuitje op maat samenstellen? 

Wij zijn specialist in het organiseren van de leukste bedrijfsuitjes in Volendam. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar [email protected]. Geef je wensen aan en wij sturen je binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een vrijblijvende offerte. Ook kan je meerdere activiteiten en arrangementen aanvragen. Voor je het weet vind je de offerte voor je bedrijfsuitje, teamuitje of afdlingsuitje in je mailbox.

Op welke dagen zijn jullie bedrijfsuitjes beschikbaar?

Al onze uitjes zijn zeven dagen per week beschikbaar. Wij raden jullie aan om het uitje tijdig te reserveren. Je bent dan altijd verzekerd van het leukste bedrijfsuitje. Vraag nog vandaag een offerte aan of reserveer direct. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Is een goedkoop bedrijfsuitje mogelijk?

Het is mogelijk om goedkoop een bedrijfsuitje te organiseren. Een rondleiding kost € 8,50 per persoon en een originele puzzeltocht kost minder dan € 10,00 per persoon. Vaak is het voordelig om een arrangement te boeken. Dan boek je meerdere activiteiten met combinatiekorting. Neem het Dagrrangement Aan de Volendamse haven. Dit uitje kost: € 49,50 p.p. voor een compleet verzorgde dag inclusief lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner. 

Waarom een bedrijfsuitje boeken bij Uitjes Volendam?

Wij zijn al meer dan 15 jaar uitjes en bedrijfsuitjes-specialist. We zijn betrokken, creatief en denken graag met je mee. Onze bedrijfsuitjes en het onovertroffen enthousiasme van ons personeel bezorgen jou het leukste uitje in Volendam. Ervaar het zelf.