Bedrijfsuitje Volendam?

Originele activiteiten voor je bedrijfsuitje, personeelsuitje en teamuitje in Volendam.

Bekijk bedrijfsuitjes
Bedrijfsuitjes Volendam
200 activiteiten
Het leukste bedrijfsuitje
bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje Volendam

Bedrijfsuitje Volendam: de leukste en origineelste bedrijfsuitjes  

Bedrijfsuitje in Volendam organiseren? Het is weer zover: Het jaarlijkse bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje moet georganiseerd worden. En dan wil je je collega’s verrassen met een origineel dagje Volendam. Maar het groepsuitje moet niet alleen leuk en origineel zijn, maar ook perfect verzorgd. Op UitjesVolendam.nl vind je het bedrijfsuitje dat bij het bedrijf of team past. Of je nu een uitje zoekt met een enkele activiteit of een compleet verzorgd arrangement op maat inclusief lunch, activiteiten en diner. Wij kunnen aan alle wensen voldoen om het bedrijfsuitje tot een doorslaand succes te maken. Wil je Volendam verkennen met gids in klederdracht en daarna samen op de foto in klederdracht? Kies dan voor het rondvaartarrangement. Zoek je een leuke combinatie van cultuur en spel? Dan is Gezellig Volendam een leuk dagje uit. Ben je op zoek naar een leuk avondprogramma en wil je het uitgaansleven ontdekken? Dan is de Volendamse Avond de juiste keuze. Uitjes Volendam is ook dé specialist voor een bedrijfsuitje met overnachting, bedrijfsfeest, teambuilding en uitje op maat.

Lees meer

200 activiteiten gevonden Filter resetten
Volendam Marken Arrangement

Volendam Marken Arrangement

Leuk dagje uit met koffie en gebak, bezoek Marken, havenlunch, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en foto in klederdracht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
Corona proof
8,7 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Escape Room Arrangement

Escape Room Arrangement

Een heerlijk dagje uit met escape room, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
Corona proof
8,8 zeer goed
60,00
47,50 p.p.
Lees verder
E Chopper Actie Arrangement

E Chopper Actie Arrangement

Compleet dagje Volendam met Puzzeltocht, foto in klederdracht, E chopper Tour van Volendam naar Marken en boottocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6 uur
Corona proof
8,7 zeer goed
69,50
57,50 p.p.
Lees verder
Escape the bar

Escape the bar

Ontsnap binnen 45 minuten uit een Volendams café.

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
Corona proof
9,0 zeer goed
25,00
19,50 p.p.
Lees verder
De Volendam Escape

De Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking.

Vanaf 4 pers
Duur 2,5 uur
Corona proof
8,5 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam & Markermeer

Dagje Volendam & Markermeer

Geniet van Volendam én het Markermeer. Inclusief lunch, rondleiding door de palingrokerij, zeilen, rondleiding met gids door Volendam en diner.

Vanaf 10 pers
Duur 9 uur
Corona proof
129,00 p.p.
Lees verder
Gezellig Volendam Arrangement

Gezellig Volendam Arrangement

Een compleet arrangement inclusief Puzzeltocht & Palingsound Popquiz, karaoke, foto in klederdracht en smakelijke buffettafel.

Vanaf 4 pers
Duur 6 uur
Corona proof
8,0 zeer goed
67,50 p.p.
Lees verder
Song opnemen in professionele platenstudio

Song opnemen in professionele platenstudio

Neem een lied op in professionele platenstudio en voel je als een popidool.

Vanaf 15 pers
Duur 4 uur
Corona proof
65,00 p.p.
Lees verder
Happen Stappen Varen Arrangement

Happen Stappen Varen Arrangement

Geniet van een driegangendiner in de havens van Volendam en Marken inclusief boottocht.

Vanaf 2 pers
Duur 5,25 uur
Corona proof
8,3 zeer goed
62,00 p.p.
Lees verder
E Chopper Puzzeltocht

E Chopper Puzzeltocht

Strijd in teams om de meeste punten bij een spannende puzzeltocht met e-choppers.

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
Corona proof
9,0 zeer goed
52,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Actieve uitjes

Wil je met je collega’s een actieve dag beleven? Ook voor actieve uitjes is Uitjes Volendam de ideale partner. Maar wat is actief? Wat voor het ene bedrijf actief is, is voor het andere bedrijf te actief. Gelukkig vind je bij onze 200 activiteiten. Zo bepaal je zelf hoe actief je het bedrijfsuitje wilt samenstellen. Populaire actieve activiteiten zijn puzzeltochten, spelactiviteiten (buiten), steptochten en fietstochten met e-bike. Hierbij ontdek je op een actieve manier de leukste bezienswaardigheden van Volendam en omgeving. Deze activiteiten combineer je dan eenvoudig met minder actieve activiteiten zoals een foto in klederdracht, een quiz of een boottocht. Hoe actief wordt jullie bedrijfsuitje?

Bekijk actieve bedrijfsuitjes

Teambuilding in Volendam

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje of teamuitje met teambuilding? Uitjes Volendam is al 15 jaar dé teambuildingsspecialist in Volendam. Voor kleine én grote groepen. Wat voor teambuilding wil je doen? Hier vind je verschillende teambuildingsactiviteiten. Geschikt voor elk bedrijf, team of afdeling. Wil je een spelactiviteit met wedstrijdelement? Of liever een rondleiding met een gids in Volendams kostuum? We denken graag met je mee, wanneer je op zoek bent naar een creatieve oplossing voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. We zijn dan ook specialist in het verzorgen van uitjes op maat. Hoe zie jij het uitje voor je? Een ding staat vast: Wij helpen je graag om het aankomende bedrijfsuitje met teambuilding tot een ongekend succes te maken.

Bekijk Teambuildingsuitjes

Bedrijfsuitjes op het water

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje op het water? Dat kan! Volendam heeft een prachtige ligging aan het Markermeer. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om een dag of dagdeel door te brengen op het water. Volendam Events helpt jullie graag bij het samenstellen van het ultieme bedrijfsuitje. Kies voor een prachtige rondvaart over de Gouwzee naar Marken. Of stap met collega's aan boord van een authenthiek zeilschip. Gezellig een paar uurtjes genieten op het water onder het genot van hapjes en drankjes. Liever wat meer actie? Tover de zeiltocht dan om tot zeilrace. Een spannende zeilwedstrijd op het Markermeer. Of kies voor de RIB race Volendam waarbij je met enorme snelheid over de golven vliegt. Ook kan je privé vaartochten uitbreiden met een smakelijk buffet of een heerlijke BBQ. Ben je op zoek naar een avondprogramma op het water? Kies dan voor een geheel verzorgde feestavond aan boord met diner, quiz en zangeres. Alle programma's op het water zijn geheel naar wens en budget aan te passen. En natuurlijk goed te combineren met andere activiteiten in Volendam.

Bekijk boottochten

's Avonds met collega's op stap

Is er 's avonds nog wel wat te beleven in Volendam? Het antwoord is: JA! Volendam telt ontzettend veel leuke cafés en restaurants en dit zorgt voor veel gezelligheid op de dijk. Maar natuurlijk zijn er ook activiteiten en avondarrangementen te reserveren. Een populair avondprogramma is de Volendamse Avond. Dit arrangement bestaat uit een foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht. Of kies voor het arrangement Happen Stappen Varen. Dit programma bestaat uit een foto in Volendams kostuum, een overtocht naar Marken, voorgerecht op Marken en een hoofdgerecht en dessert in Volendam. Toch liever op één locatie een avondprogramma? Dan is een driegangendiner in combinatie met een gezellige activiteit écht iets voor jouw bedrijfsuitje. Tussen de gangen door organiseren wij een activiteit naar keuze. Denk hierbij aan een Holland quiz, Volendam quiz, Sing a Long of Kraak de kluis. De mogelijkheden zijn onbegrensd en wij helpen jullie graag bij het organiseren van een origineel en onvergetelijk uitje.

Bekijk avondarrangementen

Bedrijfsuitje met overnachting

Op zoek naar een bedrijfsuitje inclusief overnachting? Dat kan bij UitjesVolendam.nl. Alle activiteiten en arrangementen zijn te boeken met overnachting. Ben je 10, 20, 50 of misschien wel 80 collega’s? Voor elke groepsgrootte zijn er mogelijkheden om te overnachten in het wereldberoemde dorp. De hotels bevinden zich rondom de altijd gezellige dijk in Volendam. Natuurlijk denkt UitjesVolendam.nl graag mee over de invulling van jullie bedrijfsevent.

Teamuitje Volendam

Op zoek naar een origineel teamuitje in Volendam? UitjesVolendam.nl denkt graag mee om een unieke teamdag samen te stellen. Bij het organiseren van een teamuitje ben je altijd op zoek naar leuke ideeën. Werk daarom samen met een professioneel en creatief evenementenbureau. Bij UitjesVolendam.nl vind je leuke en voordelige activiteiten of arrangementen die je nergens anders vindt. Wat denk je van Escape Room Escape the bar? Hierbij probeer je binnen de tijd te ontsnappen uit Gerie’s café voordat de boze buurman de politie belt. Of toch liever een gezellige Holland quiz in een Volendams café? Hierbij gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Welk team heeft de meeste Holland-kennis en gaat er met de prijs vandoor? Natuurlijk kan je naast losse activiteiten ook een arrangement boeken. Een populair arrangement voor een teamuitje is Gezellig Volendam. Dit arrangement bestaat uit een Muzikale Puzzeltocht, karaoke, foto in kostuum en een smakelijk diner aan de Volendamse haven. Liever later op de dag starten, omdat jullie eerst op het werk zaken moeten afronden? Dan is het arrangement Volendamse Avond geschikt voor jouw gezelschap. Dit programma start in de namiddag met een foto in Volendams kostuum, daarna een smakelijk diner aan de haven met afsluitend een kroegentocht langs de leukste kroegen van Volendam. Alle activiteiten en arrangementen kan je met elkaar combineren. Vraag bij UitjesVolendam.nl een offerte aan en laat je wensen weten. Dan stellen wij een offerte op geheel naar wens en budget.

Bekijk teamuitjes

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje in Volendam? 

Een bedrijfsuitje organiseren bij Uitjes Volendam is zeer eenvoudig. Bekijk onze bedrijfsuitjes en laat je inspireren. Vervolgens vraag je een offerte aan of je reserveert direct. Wil je onderdelen toevoegen, weglaten of aanpassen? Geen probleem! We passen het bedrijfsuitje aan naar wens en budget.   

Voor wie organiseren jullie bedrijfsuitjes? 

Wij organiseren bedrijfsuitjes voor bedrijven, personeelsverenigingen, teams of afdelingen. Of je nu met 4 of 400 collega's naar Volendam wilt komen. Wij organiseren het bedrijfsuitje geheel naar jullie wens. Graag helpen wij jullie met advies om het uitje zo goed mogelijk te laten verlopen. Profiteer van meer dan 15 jaar ervaring.  

Kan ik een bedrijfsuitje op maat samenstellen? 

Wij zijn specialist in het organiseren van de leukste bedrijfsuitjes in Volendam. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar [email protected]. Geef je wensen aan en wij sturen je binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een vrijblijvende offerte. Ook kan je meerdere activiteiten en arrangementen aanvragen. Voor je het weet vind je de offerte voor je bedrijfsuitje, teamuitje of afdlingsuitje in je mailbox.

Op welke dagen zijn jullie bedrijfsuitjes beschikbaar?

Al onze uitjes zijn zeven dagen per week beschikbaar. Wij raden jullie aan om het uitje tijdig te reserveren. Je bent dan altijd verzekerd van het leukste bedrijfsuitje. Vraag nog vandaag een offerte aan of reserveer direct. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Is een goedkoop bedrijfsuitje mogelijk?

Het is mogelijk om goedkoop een bedrijfsuitje te organiseren. Een rondleiding kost € 8,50 per persoon en een originele puzzeltocht kost minder dan € 10,00 per persoon. Vaak is het voordelig om een arrangement te boeken. Dan boek je meerdere activiteiten met combinatiekorting. Neem het Dagrrangement Aan de Volendamse haven. Dit uitje kost: € 49,50 p.p. voor een compleet verzorgde dag inclusief lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner. 

Waarom een bedrijfsuitje boeken bij Uitjes Volendam?

Wij zijn al meer dan 15 jaar uitjes en bedrijfsuitjes-specialist. We zijn betrokken, creatief en denken graag met je mee. Onze bedrijfsuitjes en het onovertroffen enthousiasme van ons personeel bezorgen jou het leukste uitje in Volendam. Ervaar het zelf.