Dagarrangement Zuiderzee met Watt e-bike

Dagarrangement Zuiderzee met Watt e-bike
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
7,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

62,50
55,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Dagarrangement Zuiderzee met Watt e-bikeDagarrangement Zuiderzee met Watt e-bikeDagarrangement Zuiderzee met Watt e-bikeDagarrangement Zuiderzee met Watt e-bike

Geheel verzorgd dagarrangement inclusief koffie met gebak, puzzeltocht, foto in kostuum, lunch, boottocht en e-bike tour. 

10:30 - 11:00
Ontvangst met appelgebak met kopje koffie of thee in café aan de haven

Welkom in Volendam! We heten jullie van harte welkom in een gezellig café aan de Volendamse haven. Het is de hoogste tijd voor een overheerlijk appelgebakje met een vers kopje koffie of thee. Wie lust dat nou niet? Vervolgens krijg je informatie over jullie tour en ontvang je de enveloppe met informatie. 

11:00 - 13:00
Volendam Puzzeltocht: De Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam. Puzzeltour de Geheimen van Volendam is een leuke en uitdagende puzzeltocht door Volendam. Je wandelt langs de mooiste plekjes van Volendam, zoals het Doolhof, de Stolphoevekerk, de visafslag en de oude scheepswerf. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke weetjes over deze bezienswaardigheden. Maar om de Geheimen van Volendam te ontdekken, moet je nog wel even de juiste antwoorden vinden bij de vragen. Wanneer je alle woorden op de juiste plaats opschrijft, ontdek je langzaam maar zeker alle Geheimen van Volendam. Gaan jullie de uitdaging aan?

13:00 - 13:30
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan een foto maken in het traditioneel Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

13:30 - 14:30
Lunch 12-uurtje [Havenrestaurant de Lunch]

Welkom bij Havenrestaurant de Lunch. Wij serveren een smakelijk 12-uurtje. Deze bestaat uit: 

Huisgemaakte tomatensoep met basilicum 
***
Boerenbrood met ambachtelijke kroket en grove mosterd en

Warm pistolet belegd met

Gerookte paling of
Gerookte zalm of
Boerenham met Edammer kaas of
Vegetarisch

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend 

14:30 - 15:00
Ophalen e-bike

Na de lunch is het tijd om de e-bike op te halen in de haven van Volendam. 

15:00 - 17:00
E-bike tour Volendam, Marken en omgeving

Stap op de stoere urban Watt e-bike. Een elektrische fiets waarmee je comfortabel de omgeving verkent. De e-bike kan wel tot 25 kilometer per uur en daar hoef je weinig voor te doen. Geniet én ontdek méér van de pittoreske plaatsen Volendam, Katwoude, Monnickendam en Marken. In Volendam vind je de prachtige vissershaven, de vissersboten en natuurlijk de klederdracht. Voordat je richting Katwoude fietst, zie je de Kathammer windmolen tussen de prachtige weilanden met schapen en koeien. Is dat niet het ultieme Hollandse gevoel? In Monnickendam vind je vele monumenten en ook de oude stadsmuur is hier nog steeds te zien. Net als in Volendam vind je in Monnickendam een haven met horecagelegenheden. Misschien een leuke stop voor onderweg? En natuurlijk mag het authentieke Marken niet aan de fietstour ontbreken. Ontdek de huizen op palen en werven, de smalle straatjes en steegjes en het toeristische winkeltje van Sijtje Boes. In de vorige eeuw was zij een legendarische souvenirverkoopster op Marken en het voormalige eiland heeft mede daardoor grote bekendheid gekregen. Door het gemakkelijke gebruik van de Watt e-bike kan je volledig opgaan in de prachtige omgeving en mis je natuurlijk niets!

17:00 - 17:30
Watt e-bike inleveren

Tijd om de Watt e-bikes weer in te leveren na een mooie fietstocht door de omgeving van Volendam en Marken. 

17:30 - 18:00
Boottocht Marken Volendam

Na het bezoek aan Marken stappen jullie weer aan boord van de rondvaartboot. Na 30 minuten legt de boot aan in de haven van Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Paula Griffioen 25-05-2019

Ik vond (en volgens mij geldt dit voor iedereen hier) de workshop echt fantastisch! Ontzettend leuke man die het gaf en leuk café waar het gehouden werd! Genoten hebben we! Dank en groet, Paula Griffioen

Streefkerk 26-09-2020

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

Ilse Oude Griep Munsterhuis 19-03-2019

Super geregeld allemaal Jammer dat er op marken niets open was!

Heer van Klinken 17-10-2022

Ga zo door. Zeer tevreden. 

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Frans van Andel 23-03-2019

Zeer leuke middag/avond gehad. Eigenlijk niks op aan te merken Veel gelachen lekker gegeten kortom een zeer geslaagd personeelsuitje.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Honicel Zelhem 14-03-2020

We hebben echt heel erg genoten met ons allen. Carla Smit , onze gids , was echt super. Voor de rest alleen maar complimenten gehad van iedereen dat het allemaal super geregeld was. Heel hartelijk dank voor iedereen van Volendamevents die deze dag voor ons heeft doen slagen.

Cindy de Groot 15-08-2016

Prima avond. Kirsty voelt ons goed aan. Top begeleiding

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Westfries Gasthuis 28-03-2018

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

CSU Cleaning Service 19-10-2019

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

Eveline Hensen 25-07-2020

Eigenlijk geen opmerkingen. Was goed geregeld, duidelijk en gezellig. We hebben een topdag gehad!

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland