Dagarrangement Zuiderzee met e-bike

Dagarrangement Zuiderzee met e-bike
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
7,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
69,50
p.p. incl BTW


Dagarrangement Zuiderzee met e-bikeDagarrangement Zuiderzee met e-bikeDagarrangement Zuiderzee met e-bikeDagarrangement Zuiderzee met e-bike

Geheel verzorgd dagarrangement inclusief lunch, foto in kostuum, puzzeltocht, boottocht en e-bike tour.

11:30 - 12:30
Lunch 12-uurtje [Havenrestaurant de Lunch]

Welkom bij Havenrestaurant de Lunch. Wij serveren een smakelijk 12-uurtje. Deze bestaat uit: 

Huisgemaakte tomatensoep met basilicum 
***
Boerenbrood met ambachtelijke kroket en grove mosterd en

Warm pistolet belegd met

Gerookte paling of
Gerookte zalm of
Boerenham met Edammer kaas of
Vegetarisch

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend 

12:30 - 13:00
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan een foto maken in het traditioneel Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

13:00 - 15:00
Volendam Puzzeltocht: De Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam. Puzzeltour de Geheimen van Volendam is een leuke en uitdagende puzzeltocht door Volendam. Je wandelt langs de mooiste plekjes van Volendam, zoals het Doolhof, de Stolphoevekerk, de visafslag en de oude scheepswerf. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke weetjes over deze bezienswaardigheden. Maar om de Geheimen van Volendam te ontdekken, moet je nog wel even de juiste antwoorden vinden bij de vragen. Wanneer je alle woorden op de juiste plaats opschrijft, ontdek je langzaam maar zeker alle Geheimen van Volendam. Gaan jullie de uitdaging aan?

15:00 - 18:00
E-bike tour van Volendam naar Marken

Stap op de e-bike en ontdek méér van Volendam en Marken! Bij aankomst staan de e-bikes voor je klaar. Voordat je vertrekt, geven we een korte uitleg over hoe de e-bike werkt. Het is simpel: druk op de knop en kies je gewenste ondersteuningsniveau. Zo bepaal je zelf hoe snel je door de omgeving wilt rijden. Stel het zadel op de juiste hoogte in en bekijk de routes naar Marken. Nu ben je klaar om te gaan! Vertrekkend vanuit Volendam, fiets je door Katwoude richting Monnickendam. Onderweg passeer je de Kathammer windmolen. Even stoppen voor een foto? Natuurlijk! Na een prachtige tocht langs het polderlandschap van Waterland, bereik je Monnickendam. Deze stad heeft een historische binnenstad met een schitterende binnenhaven. Vervolgens rijd je via de zeedijk naar Marken. Marken staat bekend om zijn kleurrijke huisjes, Sijtje Boes en de iconische vuurtoren, ook wel bekend als het 'Paard van Marken'. Dankzij de e-bike bereik je deze plek moeiteloos. Heb je alles op Marken verkend? Dan is het tijd om de haven van Marken te ontdekken.

17:15 - 17:45
Boottocht Marken Volendam

Na het bezoek aan Marken stappen jullie weer aan boord van de rondvaartboot. Na 30 minuten legt de boot aan in de haven van Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Schut 14-03-2020

Geweldig om ook de 'achterkant' van Volendam te ontdekken. Geweldige gids die ons met de verhalen door het Doolhof liet lopen.

Harry van Berkel 12-08-2023

Fijne dag gehad, genoten van het leuke event. Zal zeker aan kenissen vrienden etc... jullie aanbevelen

Daniek 18-12-2022
Anja Ottenhof 19-03-2019

Was zeer gezellig en informatief en leuke en vrolijke gids. Bedankt.

Ciska 06-02-2021

Hele leuke combinatie van zingen en vragen. De zangeres zong ook nog een liedje voor ons. Zeer gezellig, ondanks dat het online was! 

Karin Lek-Esman 14-10-2023

Het was erg leuk!

Bertha Klaassen 13-02-2024

Wat een TOP dag! Hartelijk Welkom door Lincey , leuke start met de quiz, alles was leuk!

Suscomb BV, Wim Pastoor 25-03-2023
Stigas 23-06-2023

Wat hebben wij een leuk uitje gehad. We hebben genoten. Heel erg dank voor de goede begeleiding. Corrie Gerritse.

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

H. Methorst 31-03-2023

Superleuk familie uitje gehad.

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

Helen Wiertz 15-10-2023
Vriendengroep Wals 26-09-2020

We hebben het heel erg leuk en gezellig gehad, het is voor ons allemaal een top weekend geweest. We zullen het aan iedereen door vertellen dat jullie het reuze goed hebben georganiseerd.

Langerak 19-03-2019

We vonden echt echt ontzettend leuk! Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wel vonden we de opdrachten wat moeilijk voor de tijd die we er voor hadden. Een uur zou misschien wat beter zijn. We waren met z’n vijven en waren nog net voor de tijd ontsnapt.

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.

Maureen Roos 29-08-2020

Het was een top weekend!

Anita den Ouden 07-03-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Jan Snel 10-02-2014
Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!