Volendamse Avond Arrangement (quiz editie)

9,5 zeer goed
Volendamse Avond Arrangement (quiz editie)
Informatie.
Van 6 tot 200 pers
5,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

55,00
49,50
p.p. incl BTW

Geniet van een gezellig avondje uit in Volendam inclusief foto in Volendams kostuum, diner en Volendamse Quiz Avond.

16:30 - 17:00
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan een foto maken in het traditioneel Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

17:00 - 19:00
Buffettafel aan de Volendamse haven

Jullie gaan aan tafel voor een smakelijk diner in een uitstekend restaurant met uitzicht op de haven. Het diner bestaat uit verschillende vlees- en visspecialiteiten. Bij de gerechten serveren wij patat, salade en diverse sausjes. Drankjes en dessert dienen op locatie te worden afgerekend. 

19:00 - 22:00
Volendamse Quiz Avond

Beleef een onvergetelijke avond vol gezelligheid en uitdagende quizzen. Deze avond wordt begeleid door een enthousiaste quizmaster. Bij aanvang delen we alle deelnemers in teams in. Welk team scoort de meeste punten en wint de Quiz Avond?

Party Popquiz
De Party Popquiz is een uitdagende popquiz met de allergrootste hits uit de muziekhistorie. Deze hits zorgen voor veel herkenning én een feestelijke sfeer. Werk goed samen en verzamel zoveel mogelijk goede antwoorden. Maar let op! Je bent niet alleen. Ook de andere teams willen er met de prijs en eeuwige roem vandoor.

Bar Challenge
Hou je van puzzelen en raadsels? Dan vindt jouw team wellicht als eerste twee typische Volendamse uitspraken. Ontdek jij de verborgen dranksoorten en shotjes? Of kan je sommige niet vinden? Ook is er een puzzel met Volendamse artiesten. Houd je hoofd cool en blijf goed samenwerken. Welk team wint?

Volendam Quiz
De Volendam Quiz is de leukste en gezelligste quiz over Volendam. De vragen zijn ingedeeld in geschiedenis, sport, muziek, film en TV. Ook bevat de quiz historische en hilarische beeldfragmenten. Dat maakt de quiz niet alleen leerzaam, maar ook onweerstaanbaar grappig. Is dat niet ideaal?

Prijsuitreiking
Natuurlijk kan er maar één team de beste zijn. Onze quizmaster telt alle punten en dan is het moment daar. Welk team wint de Volendamse Quiz Avond? Natuurlijk huldigen wij het winnende team met een originele prijs.

De Volendamse Quiz Avond is een gezellig samenzijn voor vriendenuitje, familie-uitje of bedrijfsuitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

HR 29-08-2020

Super bedankt voor de mooie onvergetelijke dag in Volendam! Onze groep heeft een top dag gehad. Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. De begeleiding vanuit Volendam Events was top! Wij, als organisatie, hebben ook goed kunnen genieten van ons dagje uit.

De Knipperij 04-07-2020

Echt super geregeld!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Knipperij 04-07-2020

Echt super geregeld!!

HR 29-08-2020

Super bedankt voor de mooie onvergetelijke dag in Volendam! Onze groep heeft een top dag gehad. Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. De begeleiding vanuit Volendam Events was top! Wij, als organisatie, hebben ook goed kunnen genieten van ons dagje uit.