Online Holland Quiz

8,3 zeer goed
Online Holland Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Speel via livestream de leukste online Holland Quiz. Wie heeft de meeste Holland-kennis?

Speel samen met collega’s, vrienden of vriendinnen de leukste online Holland Quiz. Een enthousiaste Quizmaster heet jullie harte welkom in het virtuele VE café. Iedereen stroomt langzaam binnen en trakteert zichzelf nog even op een drankje en hapje. Is iedereen aanwezig? Dan stelt de quizmaster zich voor en legt hij het programma uit. Iedere deelnemer krijgt een pincode. Deze voer je in op je mobiele telefoon. Je mobiel is zojuist een stemkastje geworden. Hoe leuk is dat!  Tijdens de quiz dagen wij jullie uit met uiteenlopende vragen over geschiedenis, topografie, film & TV, muziek, sport en de Nederlandse taal. Weet jij het antwoord? Druk dan snel op de juiste letter op je mobiel. Want je verdient natuurlijk punten bij een goed antwoord! Hoe sneller je drukt, hoe meer punten je binnenhaalt. Heb je het antwoord fout? Dan verlies je helaas kostbare punten. De quizmaster houdt ondertussen de stand nauwlettend in de gaten. Dan is het tijd voor de prijsuitreiking. De spanning is om te snijden.. Want na de dubbele punten ronde is niets meer zeker.. Wie van jullie heeft de meeste Holland-kennis en gaat er met de prijs vandoor?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.