Volendamse Avond Arrangement de Luxe

Volendamse Avond Arrangement de Luxe
Informatie
Vanaf 30 pers
5,5 uur

69,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
16:30 - 17:00
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan een foto maken in het traditioneel Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

17:00 - 19:00
Buffettafel aan de Volendamse haven

Aan tafel voor een smakelijk diner. Deze maaltijd bestaat uit heerlijke vlees- en visgerechten geserveerd met patat en salade. Alle gerechten worden op tafel uitgeserveerd. De drankjes en eventueel een dessert dienen op locatie contant te worden afgerekend.

19:00 - 22:00
Kroegentocht Extra

Volendam telt veel verschillende en gezellige kroegen. De Volendam Events Kroegentocht Extra is de manier om kennis te maken met het Volendammer uitgaansleven. Wij kennen de gezelligste plekjes als geen ander. Daarom nemen wij je graag mee naar drie leuke borrelplekken aan de haven en in het oude centrum. In elk café krijgen jullie een heerlijke welkomstshooter van ons cadeau! In het eerste café organiseren wij workshop Volendams leren, waarbij je kennismaakt met het Volendamse dialect. In het volgende café organiseren wij een party popquiz, waarbij je leuke prijzen kunt winnen. In de laatste bar zingt onze zangeres Lynzz de sterren van de hemel. Ga los in Volendam!

Ilse Oude Griep Munsterhuis 19-03-2019

Super geregeld allemaal Jammer dat er op marken niets open was!

Van Halderen 28-08-2016

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.