Volendam Quiz & Tweegangenlunch

Volendam Quiz & Tweegangenlunch
Informatie
Vanaf 8 pers
2,5 uur

32,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
11:30 - 12:00
Lunch 1e gang

Wij heten jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé aan de Volendamse haven. Natuurlijk hebben alle deelnemers trek in een smakelijke lunch. Daarom serveren wij direct de eerste gang. Deze bestaat uit tomatensoep met vers stokbrood.

12:00 - 13:00
Volendam Quiz

De Volendam Quiz is de leukste quiz over Volendam. Voordat we met de quiz beginnen, maken we teams. Dan legt de quizmaster het programma uit. De deelnemers krijgen vragen in de categorieën geschiedenis, taal, muziek en TV. Alle teams antwoorden met een stemkastje. Hoe eerder je drukt des te meer punten je verdient. Druk je verkeerd dan gaan er altijd punten af. Leuk om te weten: De Volendam Quiz bevat heel veel gezellige geluids- en beeldfragmenten. Als alle vragen zijn gesteld wordt de eindscore bekendgemaakt. En natuurlijk verdient het team met de grootste Volendam-kennis een passende prijs. Inclusief een drankje.

13:00 - 14:00
Lunch 2e gang

Na de activiteit gaan jullie aan tafel voor de tweede gang. Bij aankomst in het gezellige eetcafé serveren wij drie luxe belegde broodjes met carpaccio, gerookte zalm, kip en gezond.

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Rutten 14-08-2016

We hebben t echt gezellig en leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Kinderrijk 28-08-2016

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Heel gezellig, enorm gelachen en alles was goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!

Onderstal 14-08-2016

Het was een geslaagde dag!