Kroegentocht Volendam (middagtour)

8,5 zeer goed
Kroegentocht Volendam (middagtour)
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

22,50
p.p. incl BTW

Ontdek de leukste kroegen in Volendam tijdens de kroegentocht middageditie. 

Heb je zin om met vrienden, familie of collega’s de leukste kroegen van Volendam te bezoeken? Dan is de kroegentocht van Uitjes Volendam een echte aanrader. Samen met een enthousiaste gids bezoek je de leukste cafés van het gezelligste dorp van Nederland.

In het eerste café heet onze gids jullie van harte welkom. Het ideale moment voor het eerste shotje. En natuurlijk de eerste borrel. Vervolgens deelt onze gids jullie in teams in. Het is tijd voor een supergezellige Party Popquiz. We laten je de allergrootste hits horen en stellen jullie uitdagende vragen. Welk team scoort de meeste punten?

Ook in het tweede café verwelkomen we je met een heerlijke shooter. In dit café dagen we je uit met onze Barchallenge. Bij deze activiteit ga je met je team op zoek naar twee typisch Volendamse uitdrukkingen. Deze uitdrukkingen vind je alleen, wanneer je een aantal originele en pittige raadsels oplost. Maar je bent niet alleen. Welk team klokt de snelste tijd en wint de Bar Challenge?

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom organiseren wij in het laatste café Palingsound Karaoke. Kies je favoriete liedje en laat je stem horen. Wordt het een hit van Jan Smit, Guus Meeuwis of André Hazes? Alles is mogelijk! Kies uit meer dan 1000 liedjes. Wedden dat jouw favoriete nummer erbij zit?

De kroegentocht is een gezellig samenzijn voor vriendenuitje, familie-uitje of bedrijfsuitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.