Ik Hou van Volendam Quiz Diner

Ik Hou van Volendam Quiz Diner
Informatie
Vanaf 12 pers
3 uur

39,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren

Wat weten jullie eigenlijk van Volendam? Dat testen wij tijdens het Volendam quiz diner. Daag je collega’s, vrienden of familie uit en ontdek wie de meeste kennis van Volendam heeft. Wij heten jullie van harte welkom in een sfeervol restaurant aan de Volendamse haven. Iedereen neemt plaats aan tafel. Onder het genot van een drankje stelt de quizmaster zich voor en legt het avondprogramma uit. Dan serveren wij een smakelijk voorgerecht. Nog even rust, voordat de strijd gaat beginnen. Het moment is daar. De Volendam quiz gaat van start. Wij stellen uitdagende vragen over de geschiedenis van het wereldberoemde dorp, de muziek, het dialect en TV. Je speelt als team met je mobiel als stemkastje. Je vult de code in en klikt op ‘Go’. Jouw team doet nu mee! Hoe sneller je drukt, hoe meer punten je verdient. Druk je niet of verkeerd? Dat is dan jammer. Je verliest kostbare punten. De quizmaster houdt alles goed bij en laat tijdens de quiz een paar keer de tussenstand zien. De teams zitten elkaar op de lip, de spanning stijgt. Tijd voor het hoofdgerecht. Jullie kunnen weer even ontspannen en genieten van een heerlijk vlees- vis of vegetarisch gerecht. Als alle borden zijn uitgeruimd, gaat de quiz weer verder. Zijn jullie er klaar voor quizronde 2? De quizmaster wel. Leuke beeld- en geluidsfragmenten komen voorbij en opnieuw stellen wij uitdagende vragen over Volendam. Wie houdt zijn hoofd koel en wint de Volendam quiz? Natuurlijk verdient het winnende team naast eeuwige roem een passende prijs. Als afsluiting serveren wij een smaakvol dessert. Het Volendam quiz diner is een leuk en afwisselend programma geschikt om met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s te spelen.

Programma

18.00 uur: Welkom met aansluitend voorgerecht

18.45 uur: Uitleg Quiz / Quizronde 1

19.15 uur: Hoofdgerecht

20.00 uur: Quizronde 2 / Prijsuitreiking

20.30 uur: Dessert

21.15 uur: Einde programma

 

* Begintijd kan in overleg worden vastgesteld

* Ook mogelijk in combinatie met Ik Hou van Popquiz of Ik hou van Holland Quiz Combineer het Volendam Quiz diner Het Volendam Quiz diner is makkelijk te combineren met een middagprogramma in Volendam. Leuke activiteiten om te combineren zijn: Puzzeltocht Volendam, Workshop Volendams leren, Escape Room Escape the Bar of foto in Volendams kostuum.

Eric Huberts 27-03-2018

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Wolfswinkel 28-08-2016

We hebben een erg fijne dag gehad. De deelnemers hebben genoten van alle informatie en goede begeleiding van de gids. Het eten was heerlijk. Bedankt voor alles.

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Jolanda van Baar 27-03-2018

Was een erg gezellige dag! Bedankt!! Zou het een ander zeker aanraden...

CSU Cleaning Service 28-03-2018

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!