High Beer in Volendam

High Beer in Volendam
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW

Geniet van de lekkerste speciaalbieren inclusief bijpassende hapjes. 

Op zoek naar een gezellige middag borrelen? Dan kies je voor een High Beer. Maar wat houdt dit precies in? Je kunt de High Beer zien als stoere variant op een High Tea of High Wine. Tijdens de High Beer geniet je van een selectie speciaalbieren. Maar dat is nog niet alles. Want bij elke speciaalbier serveren wij een bijpassende hap. Ook vertelt de gastheer over de smaakeigenschappen en hij vertelt jullie leuke wetenswaardigheden. Zo ontdekken jullie de bijzondere smaken van de verschillende biertjes. Stel je open voor de wereld van bier en geniet! Deze middag draait om de proeverij, gezelligheid én natuurlijk stoere mannenpraat. Dacht je heel even dat alleen mannen bier drinken? Dat is natuurlijk helemaal niet meer van deze tijd. Want er zijn ook genoeg dames die de bijzondere smaken van bier hebben ontdekt. De High Beer is een leuke invulling van je dagje uit in Volendam of als start voordat je gaat feesten in Volendam. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.

Esmée 17-12-2023

Echt een top dag gehad. Fijn dat het allemaal zo geregeld was en hadden tijd zat voor alles! Echt top dag!

Maureen Matena 24-09-2023

Wij hebben een enorme leuke dag gehad! Iedereen was enthousiast!

Germa van der Wel 24-10-2023

We hebben ontzettend genoten,was goed geregeld. Echt een leuke dag gehad

J. Koopman 28-03-2023

Super leuke rondleiding gehad van Crelis. Deze man vertelt met passie. Echt een aanrader om te doen!

Lisa 19-03-2019

We zijn erg tevreden. Hebben een top dag gehad !

Herman Slim 16-10-2023
Thea de Knecht 17-10-2023
Helen Wiertz 15-10-2023
Nathalie Verhoeven 17-02-2024

Wat hebben wij enorm genoten van een dag en nacht Volendam !
Super bedankt voor alles !

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Stefan Dekker 28-10-2023

Geen, iedereen heeft genoten. Met vriendelijke groeten Stefan Dekker

Esther Wiemelink 28-03-2018

Ondanks dat wij veel te laat aankwamen, hebben we toch het hele programma kunnen volgen. Top ingespeeld op de last minute veranderingen. Ik zou jullie direct weer inhuren bij een volgend evenement.

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!

Annegre Nieuwenhuis 19-09-2020

We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.

Mevrouw Linda 04-10-2023

Onze klant was weer zeer tevreden, wij hebben nu 3 x Volendam geboekt bij jullie en alle keren was het zeer goed bevallen.

Mandy den Butter 05-10-2023
Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Van Helvert 05-07-2019

prima dag gehad! bedankt!

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!