Workshop Volendams & Sing a Long

Workshop Volendams & Sing a Long
Informatie.
Van tot 200 pers
2,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

42,50
p.p. incl BTW

Een muzikaal, gezellig én leerzaam samenzijn voor elke groep. 

Workshop Volendams praten

Leer Volendams praten als een echte 'Volledammer'. Volendammers hebben een eigen taal met bijzondere woorden en uitdrukkingen. Onze workshop Volendams praten leert jullie de beginselen van de Volendamse taal. Aan de hand van verschillende oefeningen krijg je steeds meer inzicht in het toch wel lastig uit te spreken dialect. De volgende onderdelen komen aan de orde: Het ontstaan van het dialect, Volendamse uitdrukkingen, oefeningen met Volendamse kermisliedjes en een Volendams gesprek. Tenslotte zal onze begeleider alle geslaagden belonen met het officiële diploma. Inclusief een drankje.

Volendam Sing a Long

Zing samen met een Volendamse zangers de grootste hits van Volendamse bodem. Volendam en muziek horen bij elkaar. Net zoals Nick en Simon bij elkaar horen. Zing nu samen met vrienden, familie of collega’s de grootste hits van bekende Volendamse artiesten. Naast de hits van Nick & Simon ken je vast ook een paar hits van Jan Smit, de 3js en Monique Smit. Ben je wat ouder, dan zong je vroeger mee waarschijnlijk mee met de ‘Banjoman’ van BZN en ‘One way wind’ van de Cats. Welke song wil jij graag zingen? Laat het de zangeres weten. Voor je het weet staat jouw favoriet op de play list van het aankomende uur. Laat je stem maar horen! 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Carola Koenrades 22-07-2023
Klijn 28-09-2019

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Mevrouw Bellezza 26-11-2022

Was een topritje en heel gastvrij ook!

Annet Koeleman 09-07-2023

Super leuk en gezellig uitje!!

Erwin Vleerlaag 07-05-2023
Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Elke 26-08-2022

We hebben een gezellige dag gehad, dank voor de snelle organisatie!

Stadscafé de Basiliek 26-09-2020

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Zwaanet Grit 21-09-2019

Dit was echt te gek. Een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Marieke Hoeben 29-04-2023
Wendy ten Klooster 20-10-2023

Ontzettend leuk weekend gehad mede dankzij jullie! Bedankt daarvoor. Mocht ik/wij ooit weer naar Volendam gaan, zal ik zeker weer voor leuke activiteiten bij jullie kijken! Nogmaals bedankt!

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

Kok 30-06-2023
Melanie van Lagen 16-09-2023
Jan Merts 19-08-2023

Leuke goed georganiseerde dag gehad Dank jullie wel . met vriendelijke groet Jan Merts.

Vriendengroep Willemsen 09-01-2016

Het was erg gezellig. Bedankt voor de enthousiaste begeleiding. Groeten Mart

Helen Wiertz 15-10-2023
Sandra Schram 13-05-2023
Petra Kopmels 03-12-2022