Vrijgezellenfeest Volendam

Ativiteiten voor een te gek vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen

Bekijk vrijgezellenfeesten
Het leukste vrijgezellenfeest in Volendam
200+ activiteiten
15 jaar vrijgezellenuitjes specialist
uitjes voor mannen en vrouwen
Tips & ideeën

Vrijgezellenfeest Volendam

Vrijgezellenfeest Volendam? Volendam is dé locatie voor een te gek vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Uitjes Volendam organiseert al meer dan 15 jaar de leukste vrijgezellenfeesten in Volendam. Bij het leukste feest horen natuurlijk ook de leukste activiteiten. Wat te doen met de vrijgezel? Hier komen een paar ideeën. Voer hilarische opdrachten uit tijdens Crazy Volendam, maak een boottocht met je vrienden of vriendinnen over de Gouwzee, laat je stem horen tijdens de karaoke of ga met elkaar de strijd aan tijdens een uitdagende en oergezellige pubquiz. Ook vind jij hier de leukste arrangementen voor een compleet verzorgd dagje of weekendje weg met de vrijgezel. Met een arrangement bespaar je op de kosten van je vrijgezellen evenement. Welke activiteiten kies jij voor je vrijgezellenfeest in Volendam?

Lees meer

240 activiteiten gevonden Filter resetten
Bezoek Marken & Ik Hou van Holland Quiz

Bezoek Marken & Ik Hou van Holland Quiz

Leuke combinatie van een bezoek aan voormalig eiland Marken en een oergezellige Ik Hou van Holland Quiz.

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
30,00 p.p.
Lees verder
Sing a Long Volendam & Foto in Volendamse klederdracht

Sing a Long Volendam & Foto in Volendamse klederdracht

Zing de sterren van de hemel met een Volendamse zangeres en maak een foto in Volendamse klederdracht.

Vanaf 8 pers
Duur 1,5 uur
32,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Gouwzee met Watt e-bike

Dagarrangement Gouwzee met Watt e-bike

Geniet van een dagje weg inclusief koffie met gebak, boottocht, e-bike tour, lunch, puzzeltocht en foto in kostuum.

Vanaf 2 pers
Duur 7,5 uur
10,0 zeer goed
72,50
67,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Zuiderzee met Watt e-bike

Dagarrangement Zuiderzee met Watt e-bike

Geheel verzorgd dagarrangement inclusief koffie met gebak, puzzeltocht, foto in kostuum, lunch, boottocht en e-bike tour.

Vanaf 2 pers
Duur 7,5 uur
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Hotelarrangement Verken Volendam Marken

Hotelarrangement Verken Volendam Marken

Een nachtje weg én een origineel dagprogramma? Boek dan het hotelarrangement Verken Volendam Marken.

Vanaf 2 pers
10,0 zeer goed
109,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding door Volendam & Ik hou van Holland Quiz Diner

Rondleiding door Volendam & Ik hou van Holland Quiz Diner

Ontdek eerst met gids de mooiste plekjes van Volendam. Beleef daarna een onvergetelijk Ik Hou Van Holland Quiz Diner.

Vanaf 15 pers
Duur 4,25 uur
52,00 p.p.
Lees verder
Rondleiding Volendam met gids & Escape Diner

Rondleiding Volendam met gids & Escape Diner

Ontdek de leukste bezienswaardigheden van Volendam & Kraak de kluiscode tijdens een smaakvol én spannend Escape Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 3,5 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding & Ik Hou van Volendam Quiz Diner

Rondleiding & Ik Hou van Volendam Quiz Diner

Combineer een boeiende rondleiding met een smaakvol én spannend Ik Hou van Volendam Quiz Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding met gids & Top 2000 Quiz Diner

Rondleiding met gids & Top 2000 Quiz Diner

Ontdek met gids in klederdracht de leukste bezienswaardigheden. Beleef daarna een onvergetelijk Top 2000 Quiz Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Escape Game: Kraak de kluis

Dagarrangement Escape Game: Kraak de kluis

Een leuk en origineel uitje in Volendam inclusief escape game, puzzeltocht, foto in kostuum en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 6 uur
9,3 zeer goed
57,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Vrijgezellenfeest mannen: met je vrienden op stap

Zoek je leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest met mannen? Dat valt soms niet mee. Omdat bij vrijgezellenfeesten met mannen de drankjes (biertjes) centraal staan. Maar wij weten dat je het borrelen prima kunt combineren met mannen activiteiten. Zo kan je varen en borrelen prima combineren met ons Mannen van het Markermeer arrangement. Of speel samen een leuke voetbalquiz in een café. Of sluit aan bij de Volendamse Avond. Dit is een avondarrangement, inclusief foto in klederdracht, diner en kroegentocht.

Leuke arrangementen voor mannen:

Vrijgezellenfeest vrouwen: met de meiden op stap

Activiteiten voor een vrijgezellenfeest met vrouwen? Bij Uitjes Volendam vind je zeker leuke activiteiten voor je vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje. Wil je lekker varen in een bootje of zoek je een leuke quiz, workshop of puzzeltocht? Op onze website vind je originele arrangementen voor een hilarisch vrijgezellenfeest. Vraag vrijblijvend een offerte aan of reserveer direct. Heb je vragen over onze vrijgezellenuitjes? Neem dan contact met ons op.

Leuke vrijgezellenuitjes voor vrouwen:

Bekijk hier alle vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Ontsnap met de vrijgezel uit een Escape Room

Wil je een Escape Room organiseren tijdens je vrijgezellenuitje? Ook dat kan bij Uitjes Volendam. Hier vind je leuke en originele escape rooms, die zorgen voor spanning en hilariteit. Probeer samen met je vrienden of vriendinnen te ontsnappen uit Geries café. Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen? Of wat denk je van de Volendam Escape. Hierbij zijn jullie aangesteld om de niets vermoedende Volendammers te redden van de watersnood. Zijn jullie in staan om binnen de tijd de code te kraken en de geheime uitgang te vinden? Deze Escape Rooms kan je ook weer eenvoudig combineren met andere activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie met Volendamse Avond. Dan boek je in één keer een escape room, een foto in kostuum, een diner en kroegentocht.

Bekijk escape rooms voor je vrijgezellenfeest

Varen met de vrijgezel: originele boottochten vanuit de haven van Volendam

Ben je op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest op het water? Uitjes Volendam biedt leuke arrangementen aan voor een vaartocht met sloep, een boottocht naar Marken of een zeiltocht. Uitjes Volendam heeft veel ervaring met het organiseren van georganiseerde boottochten. Belangrijk is dat je de juiste boot kiest. En dat is weer afhankelijk van hoe je de dag voor je ziet. Wil je de hele dag op het water doorbrengen? Of wil je liever een afwisselende dag met activiteiten aan land en op zee.  We helpen je bij het vinden van de juiste boottocht voor je vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Af en toe komt 15 jaar ervaring goed van pas.

Bekijk de leukste boottochten vanuit de haven van Volendam.

Maak hilarische filmpjes met Crazy 88 Volendam

Houden jullie van gek doen? Willen jullie unieke filmpjes maken die jullie (en de vrijgezel) nooit meer vergeten? Dan past Crazy 88 zeker in jullie programma. Tijdens het spel gaan jullie in teams op pad om de meest hilarische filmpjes op te nemen. De opdrachten zijn ingedeeld in drie categorieën. Hoe hoger de categorie, des te meer punten je verdient. Maar je krijgt de punten niet cadeau. De opdrachten van categorie 1 zijn al behoorlijk gek, laat staan de opdrachten van categorie 2 en 3. Is jullie vrijgezellengroep  gek genoeg om alle opdrachten uit te voeren? Maar het wordt nog leuker: na een uur verzamelen jullie in een café om de filmpjes te terug te zien onder het genot van een drankje. Je bekijkt niet alleen de filmpjes van je eigen team, maar ook de filmpjes van het andere team. Hilariteit gegarandeerd. Welk team pakt de meeste punten en mag zich ‘de gekste’ noemen?

Bekijk Crazy 88 Volendam

Bekijk Crazy 88 Volendam Arrangement

Speel een quiz: welk team wint de hoofdprijs?

Een quiz is een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest. Het spel zorgt voor een gezellige én strijdlustige sfeer. Bij aankomst in het café krijgen jullie een drankje naar keuze. Vervolgens deelt de quizmaster de teams in en legt hij de quiz uit. Nu weten hoe jullie de meeste punten kunnen scoren. Wel zo handig! Maar een quiz blijft een quiz en houd je koppie erbij. De quiz wordt extra gezellig door de unieke (en hilarische) beeld- en geluidsfragmenten. Is dat niet belangrijk bij een vrijgezellenfeest? Aan de andere kant hoort bij een quiz ook een beste team. Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor? Voor welke quiz kies jij?

Een greep uit onze quizzen:

Bekijk hier alle quizzen in Volendam

Zing jullie favoriete hits tijdens de karaoke

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dan is het (bijna) logisch om een muzikale activiteit aan jullie programma toe te voegen. Zingen valt niet mee. Maar het is wel leuk. Vooral met je vrienden of vriendinnen. En vooral als de vrijgezel ook mag optreden. Net als bij Crazy 88 zorgt deze activiteit voor hilarisch en (historisch) beeldmateriaal. Zing jullie favoriete hits van vroeger. Of zing een kraker van Jan Smit, Nick & Simon, 3js, BZN of the Cats. Nu we er toch zijn… Karaoke kan ook deel uitmaken van een arrangement. Bijvoorbeeld bij de kroegentocht of het Volendamse Avond Arrangement. Hierbij boek je meer gezellige activiteiten in één keer.

Vrijgezellenfeest met overnachting: We gaan nog niet naar...

Liever niet naar huis na een ‘wild’ vrijgezellenfeest? Dan boek bij je arrangement een overnachting in een hotel, B & B of bungalowhuisje. Wij kunnen dit voor je doen, maar je kunt dit natuurlijk ook zelf regelen. Op onze website vind je ook compleet verzorgde hotelarrangementen. Hierbij regel je niet alleen een compleet verzorgde dag, maar ook een overnachting in een uitstekend hotel in het centrum van Volendam. Tip: Indien je het vrijgezellenfeestje wilt combineren met een overnachting, begin dan tijdig met de voorbereidingen. Volendam is – zoals je wellicht weet – een populaire bestemming.

Bekijk alle vrijgezellenfeesten met overnachting

Vrijgezellenweekend in Volendam

Een compleet weekendje in Volendam doorbrengen met de vrijgezel? Dat kan best een zwaar weekend worden. Maar daarnaast ook leuk én onvergetelijk. In Volendam heb je uitstekende mogelijkheden om te overnachten. Je kunt kiezen voor een of twee overnachtingen in een hotel. Maar je kunt ook kiezen voor een overnachting in één van de vakantieparken. Roompot, Landal en Europarcs zijn vakantieparken in en rondom Volendam. Je wilt je natuurlijk niet vervelen tijdens een weekendje weg. Is het dan niet verstandig om een paar leuke activiteiten te boeken? Bij Uitjes Volendam boek je snel, eenvoudig én voordelig de leukste activiteiten voor je weekendje weg. Boek je meerdere activiteiten? Dan kom je in aanmerking voor combinatiekorting. Zo blijft ook een heel weekendje weg betaalbaar.

Vrijgezellenuitje op maat

Heb je interesse in een vrijgezellenfeest op maat? Ook voor een uitje op maat zijn wij jouw ideale partner. Wij organiseren al 15 jaar de leukste vrijgezellenfeesten. Geen wens is ons te gek. Wij weten namelijk dat juist kleine dingen – de details - het verschil maken.  Dus wil je bijvoorbeeld de vrijgezel een liedje laten zingen tijdens de kroegentocht of een gekke opdracht laten uit voeren? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat kost een vrijgezellenfeest?

Een vrijgezellenfeest hoeft niet duur te zijn. Een foto in klederdracht of een puzzeltocht boek je voor nog geen € 10,00 p.p. Om kosten te besparen kan je beter een arrangement boeken. Dit komt omdat je dan profiteert van combinatiekorting. Volendam is trouwens een goede locatie, wanneer je op de kosten wilt letten. De prijzen voor drankjes, diner en activiteiten zijn een stuk lager dan in de grote stad.

Hoe organiseer je een vrijgezellenuitje in Volendam?

Een uitje organiseren voor een groep valt niet altijd mee. Zoveel mensen – zoveel wensen. Belangrijk is dat je leuke activiteiten kiest voor de vrijgezellengroep. Op onze website vind je meer dan 200 originele activiteiten. Dus met het aanbod zit het alvast goed. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je uitje goed georganiseerd wordt. Ook daar zit je bij ons goed. Uitjes Volendam heeft meer dan 15 jaar ervaring als evenementenbureau. Daar wil jij toch ook van profiteren?

Organiseren jullie ook vrijgezellenfeesten met overnachting?

Ja, wij organiseren ook vrijgezellenfeesten met overnachting. Al onze uitjes zijn eenvoudig te combineren met een overnachting in hotel, bed & breakfast of een vakantiehuisje. Geef dit bij ‘bijzonderheden’ aan in de offerte-aanvraag of reservering. Natuurlijk vind je ook allerlei leuke hotelarrangementen, waarbij je het uitje inclusief overnachting in één keer boekt.

Organiseren jullie ook vrijgezellenfeesten op maat?

Ja, wij organiseren ook vrijgezellenuitjes op maat. Combineer een boottocht met een kroegentocht en foto in kostuum of een crazy game met een workshop cocktail shaken. Bij ons kan alles. Laat ons weten welke activiteiten je wilt. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij stellen dan geheel – vrijblijvend – een offerte op. En we zijn snel. Je ontvangt het voorstel altijd binnen 24 uur.  Maar meestal nog dezelfde dag.