Volendam Quiz & Puzzeltocht: Ontdek Volendam

Volendam Quiz & Puzzeltocht: Ontdek Volendam
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Combineer de leukste quiz over Volendam met een puzzeltocht langs de mooiste bezienswaardigheden. 

Wij heten jullie van harte welkom in een Volendams café aan de haven. Voor iedereen schenken wij een drankje naar keuze in. De quizmaster deelt de teams in en legt het programma uit. De deelnemers krijgen vragen in de categorieën geschiedenis, taal, muziek en TV. Alle teams antwoorden met een stemkastje. Hoe eerder je drukt des te meer punten je verdient. Druk je verkeerd dan gaan er altijd punten af. Leuk om te weten: De Volendam Quiz bevat heel veel gezellige geluids- en beeldfragmenten. Als alle vragen zijn gesteld wordt de tussenstand bekendgemaakt.

Na de quiz gaan de team op pad door Volendam. De teams bezoeken verschillende bezienswaardigheden van mooi Volendam. Eenmaal aangekomen bij een locatie moet het team op zoek gaan naar woorden. Als alle woorden op de juiste plek zijn opgeschreven kan het team extra punten verdienen bij de bonusvraag. Na ongeveer 70 minuten komen de teams weer samen en wordt onder het genot van een lekker drankje het winnende team bekendgemaakt.

Inclusief begeleiding, twee drankjes en prijs voor het winnende team.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Van Arnhem 22-05-2021

Het was een leuke middag, met een leuke gids, we hebben ervan genoten!!! Ga zo door!!!

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

CSU Cleaning Service 19-10-2019

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

Lucas Koor 27-05-2021

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

Bob van der Haak 28-03-2018

Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Van Ingen 26-09-2020

Veel succes verder en bedankt!!! Het was top! Namens alle asperen allstars

Leemans 19-10-2019

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion

Lisa 19-03-2019

We zijn erg tevreden. Hebben een top dag gehad !

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Van Winden 08-08-2020

We hebben het echt fantastisch gehad!!! Heeeel veel dank. Komen zeker keertje terug, Groet Marleen.

Stadscafé de Basiliek 26-09-2020

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Plantinga 14-08-2020

Fijn dat we niet steeds begeleid werden maar zelf creatief konden zijn. Het voelde relaxed om niet steeds iemand om je heen te hebben

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Heer Meijer 16-01-2021

Speciaal voor onze moeder (die gek is van Volendam) voor haar verjaardag iets leuks georganiseerd. Een échte Volendamse verzorgde de workshop. Dat deed ze ontzettend goed, vol overgave. We komen na coronatijd natuurlijk ook eens naar Volendam! 

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!

De Haan 29-05-2021

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Van Halderen 04-06-2021

Alles perfect. Nogmaals bedankt.