Steppen, Happen en stappen

Steppen, Happen en stappen
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

85,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Een gids in Volendams kostuum heet jullie van harte welkom in een restaurant op de Volendamse dijk. Voor iedereen schenken wij een drankje naar keuze in. Daarna verwennen wij jullie met een smakelijk voorgerecht. Dit bestaat uit een keuze van twee soorten soep met vers brood. Dan is het tijd voor de rondleiding met step. Onze gids neemt jullie mee langs de mooiste plekjes in het wereldberoemde vissersdorp, zoals de Visafslag, de St. Vincentiuskerk en het oudste woonwijkje: het Doolhof. Hij boeit jullie met verhalen uit het heden en verleden. Na een half uur brengt hij jullie bij het volgende restaurant. Hier genieten jullie van een hoofdgerecht met keuze uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Natuurlijk mag een drankje niet ontbreken. Is iedereen klaar voor het tweede deel van de rondleiding? Dan neemt de gids jullie weer mee naar buiten en stappen jullie weer op de step. Er zijn nog een aantal leuke locaties om te ontdekken en de gids weet alles te vertellen over Volendam. Na een half uur steppen, is het tijd om af te sluiten met een smakelijk dessert. Die hebben jullie wel verdiend. Hierbij hebben jullie een keuze uit twee desserts inclusief een kopje koffie.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

Jonk 26-09-2020

Leuke Escape Room en goede begeleiding

Roland van den Berg 12-10-2019

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

Chelina Lankhaar 07-03-2020

Hartelijk dank voor een supergezellig vrijgezellenfeest!!

Francien Segers 04-08-2020

Ontzettende leuke dag gehad.

Sarah 20-02-2021

Onze 'vrijgezel' toch nog weten te verrassen in coronatijd. We hebben genoten en ontzettend gelachen. Dankjewel! 

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Restaurant Koenders 28-08-2016

Goedemorgen, Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving! Groetjes Miranda Koenders

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Anita den Ouden 07-03-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Leo de Goede 01-08-2020

Bedankt, Was allemaal goed geregeld. Leo de Goede

De Boer 16-08-2020

De leukste plekjes van Volendam en Marken ontdekt en lekker geluncht in leuk café op Marken! Aanrader!

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke

Badmintonclub Rijswijk 28-08-2016

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Eline Tol 28-08-2016

Ramon en Crelis, bedankt voor de geslaagde avond! iedereen vond het heel erg leuk! ik hoor alleen maar positieve reacties.

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!