Steppen, Happen en stappen

9,0 zeer goed
Steppen, Happen en stappen
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

85,00
p.p. incl BTW

Wil je stepppen en genieten van een uitstekend driegangendiner in de haven van Volendam? Steppen, Happen & Stappen.

Een gids in Volendams kostuum heet jullie van harte welkom in een restaurant op de Volendamse dijk. Voor iedereen schenken wij een drankje naar keuze in. Daarna verwennen wij jullie met een smakelijk voorgerecht. Dit bestaat uit een keuze van twee soorten soep met vers brood. Dan is het tijd voor de rondleiding met step. Onze gids neemt jullie mee langs de mooiste plekjes in het wereldberoemde vissersdorp, zoals de Visafslag, de St. Vincentiuskerk en het oudste woonwijkje: het Doolhof. Hij boeit jullie met verhalen uit het heden en verleden. Na een half uur brengt hij jullie bij het volgende restaurant. Hier genieten jullie van een hoofdgerecht met keuze uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Natuurlijk mag een drankje niet ontbreken. Is iedereen klaar voor het tweede deel van de rondleiding? Dan neemt de gids jullie weer mee naar buiten en stappen jullie weer op de step. Er zijn nog een aantal leuke locaties om te ontdekken en de gids weet alles te vertellen over Volendam. Na een half uur steppen, is het tijd om af te sluiten met een smakelijk dessert. Die hebben jullie wel verdiend. Hierbij hebben jullie een keuze uit twee desserts inclusief een kopje koffie.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Anita den Ouden 22-08-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Anita den Ouden 22-08-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !