Steppen, Happen en stappen

Steppen, Happen en stappen
Informatie
Vanaf 10 pers
3,5 uur

85,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren

Een gids in Volendams kostuum heet jullie van harte welkom in een restaurant op de Volendamse dijk. Voor iedereen schenken wij een drankje naar keuze in. Daarna verwennen wij jullie met een smakelijk voorgerecht. Dit bestaat uit een keuze van twee soorten soep met vers brood. Dan is het tijd voor de rondleiding met step. Onze gids neemt jullie mee langs de mooiste plekjes in het wereldberoemde vissersdorp, zoals de Visafslag, de St. Vincentiuskerk en het oudste woonwijkje: het Doolhof. Hij boeit jullie met verhalen uit het heden en verleden. Na een half uur brengt hij jullie bij het volgende restaurant. Hier genieten jullie van een hoofdgerecht met keuze uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Natuurlijk mag een drankje niet ontbreken. Is iedereen klaar voor het tweede deel van de rondleiding? Dan neemt de gids jullie weer mee naar buiten en stappen jullie weer op de step. Er zijn nog een aantal leuke locaties om te ontdekken en de gids weet alles te vertellen over Volendam. Na een half uur steppen, is het tijd om af te sluiten met een smakelijk dessert. Die hebben jullie wel verdiend. Hierbij hebben jullie een keuze uit twee desserts inclusief een kopje koffie.  

Sandra Feijen 19-03-2019

We gaan jullie zeker aanbevelen!

Samantha Keukens 20-03-2019

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Vriendengroep uit Vinkel 02-10-2013

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

Roy en Emmelien 27-08-2016

Goed en leuk georganiseerd arrangement