Kroegentocht & Diner

Kroegentocht & Diner
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Combineer een gezellig kroegentocht met een smakelijk driegangendiner aan de Volendamse haven.

Combineer een gezellig kroegentocht met een smakelijk driegangendiner aan de Volendamse haven.

14:00 - 17:00
Kroegentocht Volendam (middagtour)

Heb je zin om met vrienden, familie of collega’s de leukste kroegen van Volendam te bezoeken? Dan is de kroegentocht van Uitjes Volendam een echte aanrader. Samen met een enthousiaste gids bezoek je de leukste cafés van het gezelligste dorp van Nederland.

In het eerste café heet onze gids jullie van harte welkom. Het ideale moment voor het eerste shotje. En natuurlijk de eerste borrel. Vervolgens deelt onze gids jullie in teams in. Het is tijd voor een supergezellige Party Popquiz. We laten je de allergrootste hits horen en stellen jullie uitdagende vragen. Welk team scoort de meeste punten?

Ook in het tweede café verwelkomen we je met een heerlijke shooter. In dit café dagen we je uit met onze Barchallenge. Bij deze activiteit ga je met je team op zoek naar twee typisch Volendamse uitdrukkingen. Deze uitdrukkingen vind je alleen, wanneer je een aantal originele en pittige raadsels oplost. Maar je bent niet alleen. Welk team klokt de snelste tijd en wint de Bar Challenge?

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom organiseren wij in het laatste café Palingsound Karaoke. Kies je favoriete liedje en laat je stem horen. Wordt het een hit van Jan Smit, Guus Meeuwis of André Hazes? Alles is mogelijk! Kies uit meer dan 1000 liedjes. Wedden dat jouw favoriete nummer erbij zit?

De kroegentocht is een gezellig samenzijn voor vriendenuitje, familie-uitje of bedrijfsuitje.

17:00 - 19:00
Driegangendiner Volendam

Gezellig aan tafel in ons restaurant direct aan de Volendamse haven. Wij serveren voor jullie een smakelijk driegangendiner inclusief een smakelijk voor-, hoofd en nagerecht. Eet smakelijk!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Peters 02-06-2021

Was een gezellig uitje met boottocht naar Marken. Foto was leuk aandenken! Erg blij mee!

Anita de Jager 01-10-2022

Wij hebben een prachtig weekend gehad, mede namens jullie!!

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

De Ruiter 19-03-2019

Goed geregeld, liep goed in elkaar over en alles lekker dicht bij elkaar. Eten was niet alles zoals we besteld hadden maar prima opgelost. Foto leuk maar wel erg routine matig, maar begrijp met zoveel toeristen dat het niet anders kan bijna.

Van Arnhem 22-05-2021

Het was een leuke middag, met een leuke gids, we hebben ervan genoten!!! Ga zo door!!!

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Annemarie van Bergen 03-12-2022

Leuk evenement. Werknemers Volendam Events: jullie zijn toppers!!

Brabers 18-07-2020

Bedankt voor de leuke dag, het meedenken en de prettige communicatie!

Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

AB Garagedeuren 19-03-2019

We hebben een top weekend gehad! Bedankt, het was super geregeld!

Esther Wiemelink 28-03-2018

Ondanks dat wij veel te laat aankwamen, hebben we toch het hele programma kunnen volgen. Top ingespeeld op de last minute veranderingen. Ik zou jullie direct weer inhuren bij een volgend evenement.

Gemeente Amsterdam 17-12-2020

Leuk om samen in deze tijd toch iets te ondernemen. Begeleiding was enthousiast en er waren leuke prijzen te winnen. 

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Mevrouw Stam 12-11-2022

Super geregeld, snelle communicatie , goede prijs-kwaliteit.

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!

Sandra en Michelle 09-01-2021

Leuke en uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Bedankt!

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

GGZ 08-11-2022

Het was heel erg leuk! Paste goed bij waar we naar zochten. Leuk afwisselend programma, iedereen blij!