Rondleiding Volendam - Rondleiding Palingrokerij - Palingsound Museum

Rondleiding Volendam - Rondleiding Palingrokerij - Palingsound Museum
Informatie
Vanaf 8 pers
2 uur

16,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Rondleiding door Volendam

Je krijgt een rondleiding door een kundige en gezellige gids door het mooie Volendam. De gids is gekleed in een traditioneel kostuum en leidt je langs alle mooie plekjes van Volendam, waaronder de oude haven, de schilderachtige vissershuisjes in het Doolhof en de visafslag. Ondertussen zul je geboeid luisteren naar de verhalen uit het heden en verleden.

Rondleiding Palingrokerij met toastje paling

Tijdens de rondleiding krijgt de groep een goed beeld van hoe de paling gevangen, verwerkt en gerookt wordt. Na afloop ontvangen de deelnemers een heerlijk toastje paling. 

Palingsound Museum Volendam

Iedereen kent de muziek uit Volendam: De Palingsound. En iedereen kent de artiesten en bands die de muziek uit Volendam wereldberoemd hebben gemaakt: De Cats, BZN, Jan Smit, Nick & Simon en de 3js. Het succes van de Palingsound begon eind jaren zestig met de hits van de Cats: 'Lea, 'One Way Wind' en 'Why'. Enkele jaren later brak BZN definitief door met 'Mon Amour'. Daarna scoorde de band hit naar hit en werd de Band Zonder Naam uteindelijk de meest succesvolle band uit de TOP40 met maar liefst 55 hitnoteringen. In 1997 werd Jan Smit een nationale held met het lied 'Ik zing dit lied voor jou alleen'. Met dit lied bereikte hij al in de eerste week een nummer-1 positie. Dat was een Nederlandstalige artiest tot dan nog nooit gelukt. In het Palingsound Museum krijg je een uniek beeld van de geschiedenis van de Palingsound!

Brabers 19-03-2019

Bedankt voor de leuke dag, het meedenken en de prettige communicatie!

Chantalle Cuijpers 19-03-2019

Super dag gehad bedankt hiervoor!

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Patrick Alders 20-03-2019

Zeer goed eten s’avonds

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.