Puzzeltocht Edam [in teams]

8,0 zeer goed
Puzzeltocht Edam [in teams]
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW

Ontdek in teams de leukste bezienswaardigheden van kaasstad Edam. Welk team wint de hoofdprijs?

Puzzeltocht Edam in teamverband

Onze spelbegeleider heet jullie van harte welkom in een café in het centrum. Vervolgens delen wij alle deelnemers in teams in. Dan is het tijd om Edam te verkennen. Jullie gaan op verkenning door de prachtige oude binnenstad. Hierbij wandelen jullie - met puzzelboekje - langs de leukste bezienswaardigheden zoals de Kaasmarkt, de Grote Kerk, de Speeltoren en de scheepswerf. Bij elke locatie vind je leuke wetenswaardigheden en één of meerdere puzzelvragen. Zijn jullie in staat om deze woorden te vinden? Wil je winnen? Schrijf deze woorden dan op de juiste plaats in het puzzelboekje. Dan ontdek je nog meer verborgen woorden.

Prijsuitreiking: Welke team pakt de hoofdprijs

Na de puzzeltocht verzamelen jullie weer bij het café. Eerst vertelt onze spelbegeleider de juiste antwoorden en hoe je deze had kunnen vinden. Daarna volgt de prijsuitreiking.  Natuurlijk belonen wij het winnende team met een welverdiende prijs. Van harte gefeliciteerd.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Lisette Koers 27-09-2023
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Lisette Koers 27-09-2023