Palingsound Karaoke Arrangement

Palingsound Karaoke Arrangement
Informatie
Vanaf 8 pers
4 uur

48,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
15:00 - 16:30
Palingsound Karaoke

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al vele jaren staan de Volendamse artiesten bands hoog in de hitparade en treden zij op in bomvolle stadions. Tijdens de Palingsound Karaoke treden jullie in de voetsporen van onze Volendamse muziekhelden. We hebben de allergrootste hits verzameld van The Cats, BZN, Jan Smit, Nick & Simon, de 3js en vele anderen. In een gezellig café direct aan de Volendamse haven staat de microfoon klaar. Iedereen zingt de grootste Palingsoundkrakers mee vanaf groot scherm. Zing een duet of solo. Alles is mogelijk! 

16:30 - 17:00
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan een foto maken in het traditioneel Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

17:00 - 19:00
Buffettafel aan de Volendamse haven

Aan tafel voor een smakelijk diner. Deze maaltijd bestaat uit heerlijke vlees- en visgerechten geserveerd met patat en salade. Alle gerechten worden op tafel uitgeserveerd. De drankjes en eventueel een dessert dienen op locatie contant te worden afgerekend.

Irene Smal 20-03-2019

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Deborah Hendriks 19-04-2019

We hebben bij jullie een topdag gehad! Gezellige vrolijke gids en heel soepel qua regelen. Het was echt een super dag, de hele groep was over dit uitje erg tevreden. Ook het eten was heerlijk! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en deze gezellige dag!

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Haaring 19-03-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.

Sandra van Megen 14-08-2016

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!