Escaperoom: Moord in ’t Café

8,5 zeer goed
Escaperoom: Moord in ’t Café
Informatie.
Van 6 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

25,00
p.p. incl BTW


Escaperoom: Moord in ’t Café

Zijn jullie in staat om de moord op te lossen in een Volendams café? 

Welkom op het plaats delict. Wij zijn van de recherche en hebben jullie hulp hard nodig. Vanmorgen is het hier het lichaam gevonden van de bareigenaar Kees kil. Uit het forensisch onderzoek is gebleken dat het gaat om moord. Maar wie is de moordenaar? En wat is zijn of haar motief? Jullie zijn aangesteld om de zaak op te lossen. Er zijn op dit moment meerdere verdachten. Deze nemen we één voor één door. Dan is het tijd om de kroeg in te gaan. Hier ligt een hoed, een schoen, een tas. Er klinkt geheimzinnige muziek. Zijn dit aanwijzingen die jullie kunnen gebruiken? Of zet het jullie juist op een dwaalspoor? Wij houden de telefoon in de gaten, zodat jullie je volledig op het plaats delict kunnen richten. Natuurlijk stellen we jullie op de hoogte bij een gouden tip! Er is nog één ding dat jullie moeten weten. De moordenaar keert terug naar het café om zijn laatste sporen uit te wissen. Lukt het jullie om voor die tijd de moord op te lossen en zonder kleerscheuren ervan af te komen? Inclusief een drankje (bier, wijn of fris)

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Esther Veerman 18-07-2020

Superleuk!

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Esther Veerman 18-07-2020

Superleuk!

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke