De Geheimen van Volendam en Marken Hotelarrangement

De Geheimen van Volendam en Marken Hotelarrangement
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
uur
Deel met een vriend
Download als PDF

145,00
p.p. incl BTW


De Geheimen van Volendam en Marken Hotelarrangement

Geniet van een weekendje in Volendam & Marken. Inclusief overnachting in Volendam, ontvangst met koffie/thee en gebak, boottocht, puzzeltocht Volendam en Marken en diner.

10:30 - 11:15
Ontvangst met appelgebak met kopje koffie of thee in café aan de haven

Welkom in Volendam! We heten jullie van harte welkom in een gezellig café aan de Volendamse haven. Het is de hoogste tijd voor een overheerlijk appelgebakje met een vers kopje koffie of thee. Wie lust dat nou niet? Vervolgens krijg je informatie over jullie tour en ontvang je de enveloppe met informatie. 

11:15 - 14:45
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken

Ontdek alle geheimen van Volendam en Marken tijdens een puzzeltocht door het bekendste vissersdorp van Nederland en het voormalige eiland Marken. Je weet ergens dat het waar is: je ziet meer van de omgeving met een puzzeltocht.  

Deze puzzeltocht begint in Volendam. Na de uitleg wandel met het boekje langs de leukste bezienswaardigheden van dit schilderachtige dorpje aan de voormalige Zuiderzee. Zo ontdek je de kleine vissershuisjes in het Doolhof, het kunstenaarshotel Hotel Spaander en de visafslag. Bij elke locatie vind je leuke wetenswaardigheden en natuurlijk de puzzelvragen. Want alleen wanneer je de puzzelvragen goed beantwoordt, kan je de geheimen ontrafelen. Zijn jullie in staat de juiste woorden te vinden? Helemaal goed. Dan zit je op het juiste spoor. 

Na het bezoek aan Volendam gaan jullie aan boord van de rondvaartboot. Hiermee varen jullie comfortabel in 30 minuten naar Marken. De boot is van alle gemakken voorzien, zoals een toilet, bar en zitplaatsen binnen en buiten. Geniet van het uitzicht op de havens van Volendam en Marken en de frisse wind.  

Op Marken gaan jullie de mooiste plekjes van Marken ontdekken. Speur langs de hotspots van dit unieke schiereiland, zoals de huizen op palen, buurtjes gebouwd op werven (terpen) en de winkel van Sijtje Boes. Ook vind je in de haven leuke cafés en terrasjes voor een hapje en een drankje 

Na de verkenning door Marken stappen jullie weer op de boot en varen jullie terug naar Volendam. Geniet van voorbijvarende boten of bestel een drankje naar keuze bij de bar. Het kan allemaal aan boord van de rondvaartboot. 

Als jullie alle locaties bezocht hebben en de woorden hebben gevonden, ontdek je de geheimen van Volendam en Marken. 

Welke geheimen hebben jullie ontdekt? 

15:00 - 16:00
Eigen tijd

Het is tijd om Volendam op eigen gelegenheid te verkennen. In Volendam vind je tal van leuke winkeltjes, terrasjes en kroegjes om te ontdekken. De deelnemers krijgen actiebonnen, waarbij ze kunnen profiteren van leuke acties bij winkels en kraampjes rondom de Volendammer dijk.

16:00 - 17:00
Inchecken hotel

Tijd om in te checken en de koffers naar de kamer te brengen. 

17:00 - 19:00
Driegangendiner Volendam

Het is tijd voor een smakelijk driegangendiner inclusief voor- hoofd en nagerecht aan de haven in Volendam. Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend.

Overnachting in tweepersoonskamer

Jullie overnachten in een hotel aan de Volendamse haven inclusief ontbijt en toeristenbelasting. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Mevrouw Annelies 29-04-2023

We hebben een fantastische dag gehad. Dank daarvoor.

Haaring 26-10-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.

Linda Veerman 10-04-2021

Wat een leuke speurtocht. De tocht was voor de kinderen en voor ons uitdagend. Uiteindelijk hebben we de Visserman kunnen redden. Kinderen waren superblij met hun prijs.

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!

Belinda de Harde 17-12-2023

Was echt heel erg leuk.

Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

T .Van der Weijde 22-04-2023

Zeer vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg mbt de puzzeltocht de geheimen van Volendam.
We hebben genoten!

Son Tran 04-07-2020

We hebben het goed naar ons zin gehad bedankt!!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jolanda Hylkema 11-07-2020

Geweldig! Voor een scherpte prijs heel veel kunnen doen en Volendam ontdekt. Het diner bij van den Hogen was boven verwachting. Alles vers op tafel geserveerd, divers en we mochten bij bestellen. Super snelle en aardige bediening. Aangenaam verrast en aan te bevelen:)

Ed Bobeldijk 30-09-2023

Was wederom weer dik voor elkaar. We hebben genoten van de dag

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Janneke Koopman 26-11-2023
Margreet Mulder 07-10-2023

Opmerkingen: Super fijne fietsen gehuurd. Erg leuk geholpen, super service! Zeker aan te raden!!

Linda Veerman 10-04-2021

Wat een leuke speurtocht. De tocht was voor de kinderen en voor ons uitdagend. Uiteindelijk hebben we de Visserman kunnen redden. Kinderen waren superblij met hun prijs.

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Esther Derksen 20-01-2024
Familie Ween 25-07-2020

Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.