De Geheimen van Volendam Arrangement

De Geheimen van Volendam Arrangement
Informatie
Vanaf 4 pers
4,5 uur

45,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
14:30 - 16:30
Volendam Puzzeltocht: De Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam. Puzzeltour de Geheimen van Volendam is een leuke en uitdagende puzzeltocht door Volendam. Je wandelt langs de mooiste plekjes van Volendam, zoals het Doolhof, de Stolphoevekerk, de visafslag en de oude scheepswerf. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke weetjes over deze bezienswaardigheden. Maar om de Geheimen van Volendam te ontdekken, moet je nog wel even de juiste antwoorden vinden bij de vragen. Wanneer je alle woorden op de juiste plaats opschrijft, ontdek je langzaam maar zeker alle Geheimen van Volendam. Gaan jullie de uitdaging aan?

16:30 - 17:00
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan een foto maken in het traditioneel Volendams kostuum. Niet alleen de bekende Volendamse artiesten, maar ook vele wereldberoemde zangers, zangeressen en filmsterren gingen jullie voor. Alleen al het omkleden zorgt voor enorme hilariteit. Na het omkleden wordt een leuke opstelling bedacht en kunnen de foto's gemaakt worden. Natuurlijk krijgt elke deelnemer een foto mee naar huis als unieke herinnering aan dit uitje in Volendam.

17:00 - 19:00
Buffettafel aan de Volendamse haven

Aan tafel voor een smakelijk diner. Deze maaltijd bestaat uit heerlijke vlees- en visgerechten geserveerd met patat en salade. Alle gerechten worden op tafel uitgeserveerd. De drankjes en eventueel een dessert dienen op locatie contant te worden afgerekend.

K Dekker Bouw & Infra 20-03-2019

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

Wij werken ook voor

Bekijk onze bedrijfsvideo

Klanten referenties

Esmeralda Levering 27-08-2016

Perfecte gezellige dag

Hans Bezembinder 28-03-2018

We hebben een topuitje gehad