Boek je uitje in Volendam voordelig online
Uitje op maat
200 originele activiteiten
15 jaar uitjes specialist
Het leukste dagje uit in Volendam en omgeving

Top 5 Coronaproof Uitjes Volendam 2021

1. Volendam Escape - Escape room door het centrum van Volendam

Vannacht heeft er een zware storm gewoed. De dijken zijn doorgebroken en Volendam stroomt langzaam onder water. Hierdoor lopen de Volendamse bevolking en toeristen groot gevaar. Bijna alle wegen om Volendam veilig te verlaten zijn niet meer te bereiken. Sterker nog: er is maar één ontsnappingsroute mogelijk. Aan jullie de taak om deze route zo snel mogelijk te vinden. Hiervoor moeten jullie locaties rondom de dijk bezoeken. Bij elke locatie lossen jullie een  vraagstuk op. Maar er is weinig tijd. Lukt het jullie om binnen de tijd de ontsnappingsroute te vinden?  

2. Volendam Marken Actie  - Volendam ontdekken, varen en foto in klederdracht

 Wil je voordelig Volendam én Marken verkennen? Dan is het Volendam Marken Actie Arrangement een echte aanrader. De dag begint met Puzzeltocht de Geheimen van Volendam. Hierbij bezoek je de leukste plekjes van Volendam. Bij elke locatie vind je leuke wetenswaardigheden en ga je op zoek naar één of meerdere woorden. Vind je de juiste woorden? Dan ontdek je de geheimen van Volendam. Ook inbegrepen zijn een onvergetelijke foto in klederdracht en een bezoek aan voormalig eiland Marken.

3. Steptour Volendam - Ontdek Volendam met een step

Puzzelend door Volendam wandelen is erg leuk. Maar het wordt net iets anders met onze steptocht. Afhankelijk van het aantal deelnemers verdelen we de groep in teams. Vervolgens ga je op pad om de leukste bezienswaardigheden te ontdekken. Je ontdekt puzzelend de haven, het stolphoeverkerkje en de vissershuisjes in het Doolhof. Ook step je langs Ootje en de Bap. Aan het einde van de steptocht bespreken we de antwoorden onder het genot van een drankje. Natuurlijk verdient het winnende team naast eeuwige roem ook een leuke prijs.

4. Volendam Marken Arrangement - Feestelijk dagje uit in Volendam en Marken

We heten jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé aan de Volendamse haven. Het dagje uit begint met koffie en gebak. Onze gids legt vervolgens het programma uit en geeft jullie alle informatie en tickets. Vervolgens varen jullie naar het voormalige eiland Marken over de prachtige Gouwzee. Daar verkennen jullie de mooiste plekjes en gaan jullie aansluitend aan tafel voor een smakelijke broodlunch. Na de lunch vertrekken jullie met de boot richting de Volendamse haven. Tijd voor een foto in klederdracht. Jullie sluiten het dagje af met de ontdekking van de geheimen van Volendam. Tenminste als jullie de juiste woorden tijdens een puzzeltocht langs de leukste bezienswaardigheden.

5. Puzzeltocht Volendam [in teams]

Wil je Volendam verkennen? Houd je van uitdaging? Dan is de Puzzeltocht Volendam een leuke optie. Bij aanvang verdeelt onze gids de deelnemers in teams. Vervolgens gaan jullie op pad om Volendam te ontdekken. Maar de vragen zijn pittig en je hebt maar 70 minuten de tijd. Je vindt de antwoorden alleen, als je goed samenwerkt en de letters op de juiste plek schrijft. Welk team verzamelt de meeste punten? Alle deelnemers komen na de puzzeltocht weer bij elkaar in een café. De gids neemt de antwoorden met jullie door en huldigt het team met de meeste punten met een verrassende prijs.